Oversigt

Beskrivelse

Historischer Krug ligger lige syd for den danske grænse i Oeversee, tæt på Flensburg. Dette familiedrevne hotel er fra 1519 og ligger i en smuk park på 2 hektar. Hotellet har 2 fremragende restauranter og et spaområde på 890 m².

Spis middag i den rustikke restaurant Krugwirtschaft, hvor der serveres lækre egnsretter eller på gourmetrestauranten Privileg, som hører til en af de absolut bedste i Schleswig Holstein. Her præsenteres et internationalt køkken med udsøgte vine. Der sættes særlig fokus på sæsonens specialiteter hele året rundt.

Slap af i det 890 m² store wellness område, der har en indendørs swimmingpool, sauna, boblebad (ca. 32 gr), dampad (mod betaling) og meget mere. Historischer Krug tilbyder også Ayurveda-behandlinger.

Historischer Krug er det perfekte sted for alle, der søger et weekendophold med fokus på velvære og god mad i stilfulde rammer.

Kroen ligger syd for Flensburg ved motorvejen A7, frakørsel TARP. Kør ca. 400 m i retning Ostsee/Sörup, ind i rundkørslen og i retning Flensburg, efter ca. 3 km kommer man frem til Oeversee og Historischer Krug.

6/13

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  150 km
  Banegård
  10 km
  By
  10 km
  Golfbane
  20 km
  Hav/fjord
  10 km
  Indkøb
  10 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  150
  Lufthavn
  150 km
  Lystfiskeri
  10 km
  Flensburg
  13 km
  Puttgarden
  167 km
  Rostock
  266 km
 • Generelt

  Byggeår
  1519
  Handicapvenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
 • Indretning

  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  24
  Antal personer selskaber
  60
  Antal senge
  80
  Antal værelser
  40
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja