Oversigt

Beskrivelse

Velkommen til Hotel Vissenbjerg Storkro, der er et af den hyggelige fynske landsbys vartegn. Hotellet ligger i dejlige, grønne omgivelser, hvorfra der er nem adgang til naturskønne områder.

Fynske fristelser
Holder du ferie på Vissenbjerg Storkro på Fyn, får du lidt af det hele – alt sammen meget tæt på! Her er kort afstand til gode shopping muligheder i Odense, fine strande og et herligt smukt kuperet landskab, der er optimalt for spændende cykelture. Også lystfiskere og lystsejlere kan glæde sig til de mange muligheder i området.
Vissenbjerg Storkro er et moderne, 3-stjernet hotel i kun 2 etager i hjertet af det fynske turistparadis. Beliggenheden er så central i landet, at 80% af Danmarks befolkning kan nå til hotellet inden for 2 timer.

Værelser
Du overnatter i komfortable lyse værelser med eget bad/toilet, kabel-TV og gratis trådløst internet.

Restaurant
Vores restaurant serverer gode danske retter tilberedt med kærlighed.

Oplevelser på Fyn 
Fyn er en eventyrlig ø, hvor I finder idylliske byer med bindingsværksbygninger, betagende slotte, stemningsfyldt by- og havneliv og det smukke sydfynske Øhav.

Alle attraktioner er inden for rækkevidde:
I Odense kan man bl.a. besøge H.C. Andersens Hus, Jernbanemuseet, Den Gamle By og Zoologisk have. Vissenbjerg Terrarium har Skandinaviens største samling af levende padder og krybdyr.

Derudover er der korte afstande til Frydenlund Fuglepark, Fun Park Fyn, Fåborg, Svendborg, Egeskov Slot og Valdemars Slot for blot at nævne nogle af de mange muligheder.

Vi håber, at I får rigtig gode oplevelser, mens I er gæster hos os.

Diverse
Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.
Fri parkering ved hotellet / EL-lader forefindes på forespørgsel.
Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet.
Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Faciliteter

  • Generelt

    • Handicapvenligt