Oversigt

Beskrivelse

Med det rislende vandløb som mest larmende nabo, direkte ned til Gudenåen, hvor den bugter sig allersmukkest, ligger Kongensbro Kro. Fredfyldt privat byder den velkommen, som den har gjort det i snart tres år som familiegæstgiveri – nu på 3. generation af familien Andersen.

Kongensbro kro er kgl. privilegeret og rummer mere end 300 års historie. En historie som har budt på alt fra fjendtlig beskydning med kanonkugler til kongen, der væltede i åen med sin karet.

Kongensbro Kro er i dag en moderne landevejskro med smagfuldt renoverede værelser - alle med udsigt til krohaven og Gudenåen – samt hyggelige selskabs- og mødelokaler, restaurant, åben vinkælder og lounge med pejs og bar.

Takket være løbende renoveringer forener Kongensbro Kro således nostalgi og nutid. Præcis som vores køkken der ikke ufortjent er berømmet viden om for såvel klassiske egnsretter som international gastronomi.

Midt mellem Århus og Viborg, Randers og Silkeborg er Kongensbro Kro det perfekte udgangspunkt med kort afstand til seværdigheder og attraktioner i det midtjyske søhøjland. Besøg f.eks. Energimuseet ved Tange Sø, Randers Regnskov eller AQUA Akvarium og Dyrepark i Silkeborg. Eller kombiner et ophold på Kongensbro Kro med en smuk sejltur ned ad Gudenåen eller med en aktiv dag på en af de 7 golfbaner, som vi har greenfee aftaler med.

Fri parkering ved hotellet / EL-lader forefindes mod betaling.

 

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  8 km
  Busstop
  100 m
  Golfbane
  8 km
  Hav/fjord
  30 km
  Indkøb
  5 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  60
  LEGOLAND
  60 km
  Lystfiskeri
  100 m
  By
  5 km
  Lufthavn
  40 km
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Renoveret
  2008
  Handicapvenligt
  Nej
  Allergivenligt
  Nej
  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  130
  Antal personer selskaber
  130
  Antal senge
  46
  Antal værelser
  16