Tyskland er mangfoldighedens land. Smuk natur, hav og strand, et skattekammer af borge og slotte, bl.a. Schloss Glücksburg og Schloss Gottorf, middelalderbyer og hansestæder - og rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste. Byerne lokker med kultur, spændende butikker, restauranter og hyggelige oaser. Sammensæt jeres weekendprogram, så det passer perfekt til jer.
Vælg mellem 60 tilbud
Tyskland Emne nr.  4076-100
Emne nr. 4076-100

Langs Østersøkystens indbydende sandstrande ligger den ene romantiske badeby efter den anden med hvert deres særpræg. Stranden ved Heiligenhafen er meget populær bl.a. for den smukke promenade. Den gammel fiskerby Kappeln har rigtig meget at byde på både historisk og maritimt. Byens stolthed er den gamle mølle Amanda fra 1888, hvor udsigten fra 4. sal er helt enestående. Kiel er delstatens smukke hovedstad. Gå en tur på havnen og nyd synet af de store krydstogtskibe, luksusyachter og sejlskibe.

Lübeck er kongen blandt hansestæderne og optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Byen har mere end 1000 fredede bygninger fra flere epoker og er således en skøn blanding af stilarter med krogede gader, kirker og haveanlæg. Er shopping en del af weekendens program, kommer I ikke uden om den store gågade Breite Straße. Kendte modehuse ligger side om side med indkøbstemplet Karstadt og ikke mindst den berømte Café Niederegger, der også kaldes marcipanens vugge.

Husum har et rigt kulturliv med bl.a. gallerier, koncerter og teater. På NordseeMuseum Husum bliver der hvert år vist flere særudstillinger, der alle tegner et billede af Nordsøkystens mangfoldige kultur og natur.

Tönning ved mundingen af Ejderen er en gammel fiskerby, og den idylliske stemning på havnepromenaden indbyder til, at man stopper op og nyder nogle af de kulinariske oplevelser, som restauranterne og caféerne byder på. Multimar Forum i Tønningen er informationscenter for nationalparken Vadehavet i Slesvig-Holsten.

Designer Outlet Neumünster er et paradis for modeshoppere. 90 butikker med mere end 800 af de mest populære mærker kan være svært at holde sig fra, hvis man alligevel er på de kanter.

Vælg mellem 60 tilbud