Trænger I til at forkæle jer selv med et afbræk fra hverdagen, så prøv et weekendophold på Sjælland. Kro, hotel eller slot – uanset hvilken overnatningsform og lokation, I ønsker, er øens smukke natur og mange seværdigheder tæt på. Kunst-, kultur- eller historisk interesseret? Det sværeste er at vælge, hvad I foretrækker, for det er ikke mulighederne, som mangler!
Vælg mellem 4 tilbud
Sjælland Emne nr. 2102-102
Emne nr. 2102-102

Lad jer betage af Nordsjællands fantastisk smukke slotte – hvor af Kronborg Slot, Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot er de mest kendte og besøgte. Helt unik er også eventyrlige Gavnø Slot syd for Næstved, hvor I kan nyde at gå en tur rundt i den smukke slotspark og efterfølgende besøge Danmarks eneste slotsbryggeri.

Sæt tid af til et besøg på Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk eller Ny Carlsberg Glyptotek og glem naturligvis heller ikke landets mest besøgte attraktion - Tivoli. 1000 års verdensarv kan ses i Roskilde Domkirke, der er kendt som den kirke i verden, som har flest konger og dronninger begravet.

Københavnsområdet udbyder året rundt en bred variation af koncerter og teaterforestillinger.

Nyd en rolig og afstressende vandretur langs en af Sjællands skønne strande eller i de smukke skove og forkæl jer selv med en lækker frokost efterfølgende. I kan også opleve uberørt og enestående natur på en udflugt med turbåden MS Frederikke på Danmarks største sø Arresø ved Frederiksværk.

Hvad enten I er til Københavns storbypuls med righoldigt udbud af attraktioner og spisesteder, foretrækker romantisk slotophold eller en kro i rolige og naturskønne omgivelser, så kan I hos Feline let og sikkert finde et spændende weekendophold på Sjælland.

Vælg mellem 4 tilbud