En weekend uden børn i Schleswig-Holstein giver mulighed for at nyde det gamle grænseland med de smukke og historiske hansestæder, besøg på museer og slotte, de mange kirker og katedraler samt en shopping tur eller to. Freden og roen i de idylliske omgivelser er balsam for sjælen, og uanset hvor i delstaten I tager til, ligger oplevelserne og venter på jer.
Vælg mellem 58 tilbud
Schleswig-Holstein Emne nr. 4076-100
Schleswig-Holstein Emne nr. 4076-100

Kiel er delstatens smukke hovedstad. Gå en tur på havnen og nyd synet af de store krydstogtskibe, luksusyachter og sejlskibe. Kiel byder på hyggelige caféer, fine butikker og et mangfoldigt kulturliv.

Går weekendturen til Østersøen, bør I lægge vejen forbi Kappeln. Den romantisk gammel fiskerby har rigtig meget at byde på både historisk og maritimt. Byens stolthed er den gamle mølle Amanda fra 1888, hvor udsigten fra 4. sal er storslået.

Schloss Glücksburg regnes blandt ét af de mest betydningsfulde familieresidenser i Nordtyskland. Som sæde for hertugerne af Slesvig-Holsten, og fra tid til anden for de danske konger, er det blevet formet af Europas historie.

Schloss Gottorf i Schleswig huser de nationale kunst- og kulturhistoriske museer med samlinger tilbage til den høje middelalder til moderne kunst.

På NordseeMuseum Husum bliver der hvert år vist flere særudstillinger, der alle tegner et billede af Nordsø kystens mangfoldige kultur og natur. De udstillede værker rækker fra maleri over grafik og plastic til fotografi.

Multimar Forum i Tønningen er informationscenter for nationalparken Vadehavet i Slesvig-Holsten. En interaktiv udstilling for hav, energi, hvaler og verdens naturarv.

Designer Outlet Neumünster er et paradis for modeshoppere. 90 butikker med mere end 800 af de mest populære mærker kan være svært at holde sig fra, hvis man alligevel er på de kanter.

Vælg mellem 58 tilbud