Giv jer selv en velfortjent pause fra hverdagen med en dejligt weekendophold i Slesvig-Holstens hovedstad Kiel. Nyd de fantastiske shopping muligheder, besøg et af byens mange spændende museer og prøv en havnerundfart, hvor I runder dagen af med en lækker middag i skønne maritime omgivelser.
Vælg mellem 8 tilbud
Kiel Emne nr. 4083-HP4
Kiel Emne nr. 4083-HP4

Kiel er en herlig blanding af historie, kultur, byliv og maritim livsførelse. Her har I optimale betingelser for at tilbringe et par dage udfyldt med netop den type oplevelser, I ønsker jer.

Det maritime fylder meget i Kiel, hvor de imponerende krydstogtskibe, færger fra Skandinavien og de baltiske lande samt små og store skibe lægger til, og havnen derfor er en attraktion i sig selv.

Kiel har et stort udbud af både shoppingcentre, idylliske og stemningsfyldte gågader med eksklusive butikker samt et væld af cafeer og restauranter for enhver smag.

I kan året rund vælge mellem en bred vifte af kulturelle tilbud på Kiels mange museer og gallerier, ligesom byen med fordel både kan opleves fra City Sightseeing busser eller fra vandsiden med en havnerundfart i Kielerfjorden.

Ved juletid bliver jeres weekendophold i Kiel noget ekstra særligt med et besøg i Kiels hyggelige julemarked, hvor handel i de over 80 juleboder skaber en pragtfuld atmosfære og supplerer den julestemning, som den festsmykkede indre by helt naturligt skaber.

Hos Feline findes et spændende udbud af hoteller og kroer i og omkring Kiel, hvilket gør det let at finde netop det ophold, I foretrækker.

Vælg mellem 8 tilbud