Ta’ et afbræk fra hverdagen og forkæl jer selv med et weekendophold på Fyn. Uanset om I foretrækker den ene eller anden kyst eller en location midt på øen, slotsophold eller et dejligt ophold på hotel, er der mange muligheder og smukke naturoplevelser. Kunst-, kultur- og historiske seværdigheder er der overalt og for enhver smag. Det gælder bare om at vælge tid og sted – dejlige oplevelser venter.
Vælg mellem 2 tilbud
Fyn Emne nr.  3068-HP1
Emne nr. 3068-HP1

På Fyn finder I hele 123 slotte og herregårde med hvert deres særpræg. De ligger spredt i den smukke fynske natur og emmer af historie og eventyr. Flere af slottene er åbne for arrangementer, koncerter, udstillinger og parkvandringer.

Kunstnerne på Fyn lader sig inspirere af naturen - lyset og vandet. Gå på opdagelse blandt de mange kunsthåndværkere og gallerier. Er I til samtidskunst, kan et besøg på Brandts i Odense anbefales. Her byder på skiftende danske og udenlandske udstillinger.

Carl Nielsen Museet i Odense er et museum for komponisten og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen. Udstillingen er opbygget kronologisk over de to kunstneres liv og virke, der satte afgørende præg på det danske kulturliv. Der er fri adgang til museet, og åbningstiderne er i høj grad tilpasset Odense Symfoniorkesters koncerter i Odense Koncerthus, så det er muligt at kombinere koncertbesøget med et besøg på museet.

H.C. Andersens barndomshjem fortæller ikke kun om hans barndom, men også om en fattig tilværelse i det tidlige 1800-tals Odense. Udstillingen er nyindrettet helt efter den beskrivelse, H.C. Andersen gav i sine selvbiografier.

Lad roen falde over jer og nyd en vandretur i den smukke natur. De lange kyststrækninger med stejle klinter og rolige strande, de frodige skove, moser og uberørte oaser indbyder til det.

Se alle vores tilbud på weekendophold på Fyn her!

Vælg mellem 2 tilbud