Et weekendophold i Esbjerg giver jer mulighed for at nyde et par dages forkælelse med spændende kunst- og kulturtilbud lige uden for døren samtidig med, I befinder jer helt tæt på Nationalpark Vadehavets enestående natur.
Vælg mellem 0 tilbud
Esbjerg Emne nr. 2005-100
Emne nr. 2005-100

Esbjerg har en række spændende og forskelligartede museer, som dækker mange interesseområder. Besøg eksempelvis Fiskeri- og Søfartsmuseet, Saltvandsakvariet. Esbjerg – Esbjerg Kunstmuseum – Esbjerg Vandtårn eller Museumsfyrskibet Horns Rev.

Fra søsiden hilses Esbjergs gæster velkommen af Svend Wiig Hansens 9 meter høje monumentalskulptur ”Mennesket ved Havet”, der således bliver betragtet som et af Esbjergs vartegn.

Med færgen M/B Sønderho er det muligt at tage på havnerundfart og, hvis vejret tillader det, sælsafari til sandbankerne nord for Fanø. Her er ligeledes mulighed for at betragte det enestående, rige fugleliv i Vadehavet og Ho Bugt.

Har man både interesse i arkitektur samt musik- og teater kan et weekendophold i Esbjerg fint kombineres med en tur i Musikhuset Esbjerg, der er tegnet af de to verdensberømte arkitekter Jan og Jørn Utzon.

Esbjerg er Sydvestjyllands førende shoppingcenter. Her er et hyggeligt bymiljø med en dejlig gågade, stort udvalg i specialforretninger, varehuse, shoppingcenter, samt naturligvis mange typer cafeer og restauranter.

Find et godt tilbud på weekendophold i Esbjerg hos Feline og giv jer selv et afbræk fra hverdagens pligter med dejlige oplevelser i Esbjerg.

Vælg mellem 0 tilbud