Sæt tid af til en weekend væk hjemmefra, hvor det kun er jer to, det drejer sig om. Et afbræk fra hverdagen giver overskud og fornyet energi. Uanset om I foretrækker at tilbringe weekenden på en hyggelig kro, et lækkert hotel, et historisk badehotel eller et eventyrligt slot eller herregård, så er mulighederne mange. Start med at finde det sted i Danmark, I kunne tænke jer at udforske.
Vælg mellem 30 tilbud
weekendophold i danmark

Danmark er et lille land, og det er heldigt. For uanset hvor I vælger at tilbringe jeres weekend, så er det overkommeligt at komme dertil. Så kan tiden og energien bruges på det, der virkelig tæller; alene-tid i skønne omgivelser.

Er det vandet, der trækker, er Jyllands vest- og nordkyst rigt repræsenteret. Vesterhavets barske og samtidig smukke natur med skønne sandstrande og marehalmsklædte klitter er balsam for sjælen. Intet sted er en solnedgang smukkere end fra klitterne og stranden – evt. sammen med en flaske bobler.

Nordpå kan I tilføje idylliske gamle fiske- og badebyer, og Naturpark Thy er et fantastisk kapitel for sig. De rolige kyster omkring Fyn med udsigt over Det Sydfynske Øhav og de bløde bakker og frodige dale ved Lillebælt er helt uimodståelige. Det royale Nordsjællands kyster med skov og strand byder også på enestående naturoplevelser.

Det er en god ide at tjekke lokalområdets turisthjemmeside, inden I beslutter jer for weekendens kulturelle indslag. I ved måske allerede, hvilke museer, slotte eller herregården I kunne tænke jer at besøge, men hvilke forestillinger, koncerter eller udstillinger, der er aktuelle på tidspunktet for jeres ophold, kan være svært at holde styr på for ikke-lokale.

Men hvem siger, at weekenden skal indeholde traveture i naturen og kulturelle besøg? Måske skal I bare slappe af og nyde at have tid til hinanden og blive forkælet.

Vælg mellem 30 tilbud