Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et stort sommerhus Kegnæs. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 24 sommerhuse
Stort sommerhus kegnæs Emne nr. 160-D1230
Emne nr. 160-D1230

Lej dit stort sommerhus Kegnæs her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende stort sommerhus Kegnæs her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det betaler ikke så som én krone for at opnå alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er konkurrerende bureauer som udlejer dit foretrukne stort sommerhus Kegnæs til en lavere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

Smuk beliggenhed, kort til strand med fin gåtur. Man skal lige være opmærksom på at der er ret langt til indkøb.

 Tæt ved vand og strand.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det stort sommerhus Kegnæs, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne stort sommerhus Kegnæs til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et stort sommerhus Kegnæs, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget overskuelig og let at finde rundt på. Har tidligere haft gode oplevelser med Feline.

Fungerede rigtig godt og fik hurtigt svar hvis vi mailede spørgsmål. F.eks. bestilte vi rengøring senere og det var ikke noget problem. Dejligt…

Vælg mellem 24 sommerhuse

Andre artikler om Kegnæs

 • Sommerhus Kegnæs 22 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kegnæs 22 personer. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Kegnæs 22 personer Emne nr. 090-37611
 • Sommerhus Kegnæs med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kegnæs med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
  Kegnæs med pool Emne nr. 130-F09805
Vis alle artikler om Kegnæs

Andre artikler

 1. Sommerhus på Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen