Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
Vælg mellem 126 sommerhuse

Hyggelige kvarterer og smuk udsigt

Vil I på storbyferie til Lissabon, er det et godt udgangspunkt at finde en feriebolig i Lissabon som jeres base.

Den Portugisiske hovedstad har masser at byde på til en oplevelsesrig storbyferie i Lissabon. Lad jer friste af restauranterne i Barrio Alto-kvarteret. Besøger I kvarteret i dagtimerne, vil I opleve en stille bydel med tomme gader. Restauranterne åbner først sidst på eftermiddagen og først efter kl 21 er de lokale klar til at indtage pladserne i de mange restauranter og nyde de lokale retter. Vil I opleve stemningen og livet i kvarteret, skal I derfor først finde plads på en af restauranterne eller gå en tur i kvarteret efter kl 21.

Vil I opleve Lissabons ældste kvarter Alfama-kvarteret, må I først forcerer bydelens stejle og smalle gader, inden I kan nyde udsigten over resten af byen. Er det tirsdag eller lørdag, kan I også lægge vejen forbi Lissabons største marked, som finder sted i den gamle bydel. Loppemarkedet Feria da Ladran breder sig og fylder bydelens store plads, Campo de Santa Clara, med boder og handlende. I bydelen kan I også opleve Lissabons ældste bygningsværk Castelo de São Jorge borgen. Borgen tårner sig op over Lissabon på toppen af den højeste af Lissabons syv høje. Herfra er der en fantastisk udsigt over hele Lissabon og Tagus-floden, som bestemt er en tur ad de stejle gader værd.

I Lissabon finder I stadig sporvogne, som fragter lokale og turister omkring i byen. Selv på de stejle strækninger kan I hoppe på en sporvogn og spare turen til fods til bl.a. Alfama-kvarteret.

Vil I besøge byens store pladser og nyde livet og travlheden på pladserne, kan I slå jer ned på en lille restaurant ved de storepladser i Baxia-kvarteret. Herfra kan I iagttage mennesker slentre afsted eller skynde sig mod andre destinationer.

Bliv klar til en storbyferie i Lissabon og book en feriebolig som jeres base. Så er I klar til at opleve det farverige Lissabon.

Vælg mellem 126 sommerhuse

Andre artikler om Lissabon

 • Ferielejlighed i Lissabon

  En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
  Emne nr.: 316-PT4850.70.1
 • Feriebolig i Lissabon

  Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
  Emne nr.: 364-PT-1170-12
 • Storbyferie i Lissabon

  En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
  storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.