En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
Se ferieboliger i Lissabon
storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
Emne nr. 364-PT-1100-22.

Spar penge på en storbyferie i Lissabon

Prisen er i bund, kvaliteten er i top. Sådan er forholdet på en storbyferie i Lissabon. Portugals hovedstad er blandt Europas billigste metropoler og er samtidig med helt fremme, når det gælder shopping, gastronomi, kunst og kultur.

På en storbyferie i Lissabon kan du i bydelen Chiado gøre et kup i form af håndfremstillet kunst, smykker, tøj og lædervarer i små butikker, der er så stilfuldt indrettet, at de i sig selv er en oplevelse værd.

En oplevelse er det også at spise på en af de mange restauranter på en storbyferie i Lissabon. Spis som as lisboetas og bestil bacalhau, torsk, for eksempel på A Bota Alta i kvarteret Bairro Alta, hvor du også kan opleve de vemodige toner af fado i mangt en restaurant og bar.

Fado-sangen stammer fra bydelen Alfama, der også byder på en labyrint af snævre gyder og stræder samt Lissabons ældste bygningsværk, borgen Castelo de São Jorge.

På en storbyferie i Lissabon kan du på Campo de Santa Clara i Alfama tirsdag og lørdag formiddag også gå på jagt efter souvenirs på Tyvenes Marked; et af de mange markeder sætter kolorit på en storbyferie i Lissabon.

Underjordisk kunst finder du på en storbyferie i Lissabon i form af udsmykningen af byens metrostationer. 19 af dem er eksempelvis dekoreret med håndmalede kakler, azulejos, der også pryder mangt et hus, som du vil se på en storbyferie i Lissabon.

Centro Cultural de Belém samt MUDE, museet for design og mode, er også værd at besøge på en storbyferie i Lissabon.

MUDE ligger i bydelen Baixa, hvor du finder mange mode- og mærkevarebutikker. Gælder det powershopping på en storbyferie i Lissabon er et shoppingcenter som Colombo ved metrostationen Luz et godt valg. Slå dig løs i over 100 tøjbutikker samt en lang række specialbutikker. Børnene kan muntre sig i centerets legeland på en storbyferie i Lissabon.

Se ferieboliger i Lissabon

Andre artikler om Lissabon

 • Feriebolig Lissabon

  Portugals hovedstad har oplevelser til hele familien. Smukke seværdigheder som middelalderborge, klostre og katedraler, autentiske bydelen med snoede stræder, sporvogne og livlige markeder. Snup et hvil i den smukke botaniske have, og lad børnene bestemme og ta' i zoo eller det store akvarie. Transport museet og kunstmuseet Berardo er også et besøg værd. Og så er der ikke langt til stranden.
  Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
 • Storbyferie Lissabon

  En forlænget weekend i oktober i Lissabon giver tid til at udforske et par godbidder af den portugisiske hovedstad og dens omegn samt at nyde høj sol og 25-30 grader i oktober.
  storbyferie lissabon_364-PT-1170-02
 • Lissabon strand

  Tag badetøj med på en ferie til Lissabon. Strand, klart, rent og børnevenligt badevand er du altid nær under et ophold i den portugisiske hovedstad.
  Depositphotos_32274675_m-2015
 • Ferielejlighed Lissabon

  Bo i en ferielejlighed i Lissabon og fortab dig i byens snævre og stejle stræder, majestætiske bygninger, lækre cafeer og farverige markeder. Alt oser af atmosfære.
  ferielejlighed lissabon_316-PT4850.110.4
 • Ferie Lissabon

  En ferie i Lissabon er en overflod af storbyliv, strande, markeder, majestætiske bygninger samt mundgodt. Her finder du de bedste af byens tilbud.
  ferie lissabon_364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.