En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
Se ferieboliger i Lissabon
storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
Emne nr. 364-PT-1100-22.

Spar penge på en storbyferie i Lissabon

Prisen er i bund, kvaliteten er i top. Sådan er forholdet på en storbyferie i Lissabon. Portugals hovedstad er blandt Europas billigste metropoler og er samtidig med helt fremme, når det gælder shopping, gastronomi, kunst og kultur.

På en storbyferie i Lissabon kan du i bydelen Chiado gøre et kup i form af håndfremstillet kunst, smykker, tøj og lædervarer i små butikker, der er så stilfuldt indrettet, at de i sig selv er en oplevelse værd.

En oplevelse er det også at spise på en af de mange restauranter på en storbyferie i Lissabon. Spis som as lisboetas og bestil bacalhau, torsk, for eksempel på A Bota Alta i kvarteret Bairro Alta, hvor du også kan opleve de vemodige toner af fado i mangt en restaurant og bar.

Fado-sangen stammer fra bydelen Alfama, der også byder på en labyrint af snævre gyder og stræder samt Lissabons ældste bygningsværk, borgen Castelo de São Jorge.

På en storbyferie i Lissabon kan du på Campo de Santa Clara i Alfama tirsdag og lørdag formiddag også gå på jagt efter souvenirs på Tyvenes Marked; et af de mange markeder sætter kolorit på en storbyferie i Lissabon.

Underjordisk kunst finder du på en storbyferie i Lissabon i form af udsmykningen af byens metrostationer. 19 af dem er eksempelvis dekoreret med håndmalede kakler, azulejos, der også pryder mangt et hus, som du vil se på en storbyferie i Lissabon.

Centro Cultural de Belém samt MUDE, museet for design og mode, er også værd at besøge på en storbyferie i Lissabon.

MUDE ligger i bydelen Baixa, hvor du finder mange mode- og mærkevarebutikker. Gælder det powershopping på en storbyferie i Lissabon er et shoppingcenter som Colombo ved metrostationen Luz et godt valg. Slå dig løs i over 100 tøjbutikker samt en lang række specialbutikker. Børnene kan muntre sig i centerets legeland på en storbyferie i Lissabon.

Se ferieboliger i Lissabon

Andre artikler om Lissabon

 • Storbyferie i Lissabon

  Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
 • Ferielejlighed i Lissabon

  En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
  Emne nr.: 316-PT4850.70.1
 • Feriebolig i Lissabon

  Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
  Emne nr.: 364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.