Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje i Ertebølle. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 33 sommerhuse
Sommerhus til leje i ertebølle Emne nr. 121-35-0045
Emne nr. 121-35-0045

Lej dit sommerhus til leje i Ertebølle her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et skønt sommerhus til leje i Ertebølle her. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus til leje i Ertebølle.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus til leje i Ertebølle hos Feline Holidays.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den årsag handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus til leje i Ertebølle, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje i Ertebølle til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje i Ertebølle, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Supergod service. Meget behagelige medarbejdere at tale med omkring bestillingen, også da der blev brug for at lave ændringer. Trygt og fint.

Så gør vi det igen :0) Ikke første gang vi bruger Feline.dk. Bestemt heller ikke sidste gang :0)

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Skulle ankomme senere end aftalt og fik en opringning , hvor alt blev forklaret og ingen problemer. Tak for denne service også, når man ikke er en ørn på nettet..

Vælg mellem 33 sommerhuse

Andre artikler om Ertebølle

 • Sommerhus Ertebølle

  Glæd jer til at vælge mellem to spændende strande, hvoraf den ene er en skøn sandstrand med lavt vand. Området er suverænt når det handler om at samle sten og skaller - og I kan rejse flere årtusinder tilbage i tiden og lave mad, skyde med bue pil og andre spændende aktiviteter.
  Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ertebølle ved Farsø.
 • Sommerhus i Ertebølle

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Ertebølle. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Sommerhus i ertebølle Emne nr. 130-L50391
 • Sommerhus Ertebølle Strand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ertebølle Strand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Sommerhus Ertebølle Strand Emne nr. 084-L16122
Vis alle artikler om Ertebølle

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.