Et sommerhus Sønderstrand privat udlejning er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 50 sommerhuse
Sønderstrand privat udlejning Emne nr. 121-29-2622
Emne nr. 121-29-2622

Lej dit sommerhus Sønderstrand privat udlejning her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus Sønderstrand privat udlejning her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et sommerhus Sønderstrand privat udlejning hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus Sønderstrand privat udlejning hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du kommer i gang med at lede efter et sommerhus Sønderstrand privat udlejning, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så vigtigt er det dog, at du på denne måde forøger dine chancer for at booke dit foretrukne sommerhus Sønderstrand privat udlejning.

Tips til området

Dejligt kort til stranden.  Vi havde besøg af rådyrene i skoven flere dage.

Tæt på det meste

Dejlig stor strand med lavt vand. Tæt til en tur til Tyskland.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sønderstrand privat udlejning til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sønderstrand privat udlejning, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer ved booking af huset. Booket via nettet.

God hjemmeside, fine priser.

Vælg mellem 50 sommerhuse

Andre artikler om Sønderstrand

 • Sommerhus i Sønderstrand

  Børnevenlige strande og et enestående naturlandskab indbyder til udendørsaktiviteter på Rømø. På øens sydkyst ligger Sønderstrand – et populært ferieområde for familier, der gerne vil opleve øen og de mange attraktioner.
  Sommerhus Sønderstrand_130-R10792
 • Sommerhus Sønderstrand

  Det er muligt at køre helt ned til vandet, så det er nemt for alle at komme på stranden, uanset om man vil kigge på de mange spændende aktiviteter eller bade, solbade og lege med børnene - eller slappe af og gå en tur i fred og ro på Banan Klitten. Vær opmærksom på, at stranden ofte bliver oversvømmet ved højvande, så det er en god ide at holde øje med tiden – og bilen.
  Flot og stilfuldt feriehus til 6 personer beliggende i Sønderstrand danner rammen om den idelle ferie på alle årstider.
Vis alle artikler om Sønderstrand

Andre artikler

 1. Sommerhus Rømø

  Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
  Smukt, nyopført rækkeshus til 8 personer bygget i sten med stråtag i 2 plan. Huset ligger på Rømø kun 50 m fra Vadehavet og indeholder al tænkelig komfort.
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.