Det er muligt at køre helt ned til vandet, så det er nemt for alle at komme på stranden, uanset om man vil kigge på de mange spændende aktiviteter eller bade, solbade og lege med børnene - eller slappe af og gå en tur i fred og ro på Banan Klitten. Vær opmærksom på, at stranden ofte bliver oversvømmet ved højvande, så det er en god ide at holde øje med tiden – og bilen.
Vælg mellem 672 sommerhuse
Flot og stilfuldt feriehus til 6 personer beliggende i Sønderstrand danner rammen om den idelle ferie på alle årstider.
Flot og stilfuldt feriehus til 6 personer danner rammen om den idelle ferie på alle årstider. Til huset hører en terrase, som både har en overdækket og en åben del. Huset ligger i dejlige omgivelser nær Sønderstrand, hvor man kan bade og dyrke windsurfing, strandsejlads eller andre strandaktiviteter. Emne nr. 130-R10328

Den op til 4 meter brede sandstrand er opdelt, så der er plads til alle aktiviteter. Således er den nordlige del forbeholdt kite-buggies, der styres med fødderne og drives frem af en drage, mens alm. strandsejlere, blokarts, der har sejl og styr, holder til på den sydlige del. Begge typer er god underholdning – også for jer, der blot vil kigge på.

Sønderstrand ligger på Rømøs sydspids tæt på Havneby, som er den største by på øen. Her er der rigtig feriestemning med butikker, restauranter, liv på havnen og naturskønne omgivelser. Her ligger også Rømø Lege- & Labyrintpark, hvor I kan tage på skattejagt i den store labyrint, test jeres matematiske evner eller hyg jer med et spil krolf. Fra havnen går færgen til Sylt, og dæmningen, der forbinder Rømø med fastlandet, ligger få km herfra. Tæt på ligger Vråby Plantage, et klitområde og yndet valg, når der står travetur på programmet. Rømø er i det hele taget en perle, hvad angår muligheder for fysisk udfoldelse.

Naturcenter Tønnisgård arrangerer spændende ture og aktiviteter for både børn og voksne, f.eks. rejefangst på stranden og østersture i Vadehavet. Tager I selv på tur ud i Vadehavet, skal I huske at tjekke vandstanden og tidevandet grundigt inden afgang. Det er ikke tilladt at bade i Vadehavet, men ved tidevande kan man gå på krabbejagt i vandkanten.

Vadehavet omkring Rømø er fredet og indgår i den store Nationalpark Vadehavet, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2014. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Sort Safari leverer enestående naturvejledning i nationalparkens vilde natur og tilbyder oplevelser for både store og små.

Rømø og det nære område inde på fastlandet har fiskevande af en meget høj kvalitet. I de mange fiskefyldte åer kan I bl.a. fange store havørreder og laks. Er familiens yngste med, kan I med fordel kaste snøren ud i en Put & Take sø, f.eks. Ørredsø ved Ribe.

På Rømø er der mange årligt tilbagevendende begivenheder, bl.a. regattaer, havnefest og Line Dance træf, og på stranden ved Lakolk er der f.eks. dragefestival, ringridning, petanquestævner. På nordøen ligger et stort fuglebeskyttelsesområde, hvor mange fuglearter holder rast på deres vej syd eller nord på.

Der er fine udflugtsmål i det nære område på fastlandet. Det gamle grænseland har mange hyggelige byer hver med deres særpræg, historier og attraktioner. Et besøg i Ribe er et must. Ribe er Danmarks ældste by og er især kendt for Domkirken, vægterne og vikingerne. Byens historie kan opleves i rekonstruktionerne i fuld skala på Ribe VikingeCenter, og børnene kan deltage i ridderturnering i bedste middelalder stil på Museet Ribes Vikinger. Både Ribe og Tønder byder på fine muligheder for shopping og cafébesøg i de gamle hyggelige gader, der emmer af atmosfære og vidner om fortidens storhed, hvor der blev bygget smukke, fornemme huse.

Besøg også klosteret i Løgumkloster, der dateres 842 år tilbage i tiden, Højer sluse og Schackenborg Slot i Møgeltønder. I Skærbæk Kultur- og Aktivitetscenter finder I masser af underholdning til en regnvejrsdag. Bl.a. et topmoderne bowlinganlæg, et stort legeland med rutsjebane og klatremuligheder, og en svømmehal. Jernalderlandsbyen Hjemsted Oldtidspark bebos i højsæsonen af "ægte" jernalderfamilier og romerske legionærer i parken, der er klar til at lære jer at skyde med bue og pil og sejle i stammebåde.

Leje af sommerhus Sønderstrand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Sønderstrand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Sønderstrand på den letteste måde. Lej dit sommerhus Sønderstrand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sønderstrand - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Sønderstrand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sønderstrand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sønderstrand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sønderstrand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Sønderstrand, et feriehus Sønderstrand eller en feriebolig Sønderstrand er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie Sønderstrand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sønderstrand nu!

Vælg mellem 672 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Hele området trænger til update.
Havneby
2 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
RIM områder er ved at være ret slidt og trænger Til en renovering,
Havneby
2 voksne 1 barn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Dejligt tæt på by og indkøbsmuligheder, men den trafikerede vej, hvor der kører mange færgetræk dagligt trækker det ned.
Havneby
5 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 februar
Der er billeder af en rutchebane i det store bassin når man ser stedet. Men den er der ikke. Den var savnet i det store bassin for vores de store børn.
Havneby
11 voksne 5 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
der ar mange muligheder til spaserture
Sønderstrand

Andre artikler

  1. Sommerhus Rømø

    Rømø er en yderst populær destination med mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Ved Lakolk ligger Danmarks absolut bredeste sandstrand, og der er rige muligheder for gå og cykelture. I kan også ride en tur på stranden. Der er mange udflugtsmål, tag f. eks. færgen til et af Tysklands mest mondæne feriesteder, Sylt.
    Lakolk Strand på Rømø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet