Ribe er Danmarks ældste by, hvis historie går tilbage til 700-tallet, hvor det hele startede med en handelsplads ved havet som udgangspunkt for vikingernes togter til søs. Byens spændende udvikling fra den gang til nu opleves med alle sanser i rekonstruktionerne i fuld skala på Ribe VikingeCenter. For vikingerne er her stadigt - så tag ned og besøg dem og få et unikt indblik i Danmarks historie.
Vælg mellem 322 sommerhuse
Dejligt, lyst feriehus til 4 personer nær Ribe centrum. Huset er charmerende, hyggeligt og yderst velholdt.
Dejligt, lyst feriehus til 4 personer nær Ribe centrum. Huset er charmerende, hyggeligt og yderst velholdt. Der er kun fem minutters kørsel til Ribe centrum, og huset er et centralt udgangspunt for at opleve alle turistattraktioner og byer i Jylland og på Fyn. Emne nr. 160-B2010

Danmarks ældste by er især kendt for fire ting; Domkirken, Vadehavet, vikingerne og vægterne. Har man været her, forstår man det godt. Domkirken står som et imponerende vartegn og er så absolut et besøg værd. Gå indenfor og nyd den moderne udsmykning af Cobra kunstneren Carl-Henning Pedersen og den enestående udsigt fra Borgertårnet.

Vægtertraditionen i Ribe lever i bedste velgående. Selv om vægterne ikke længere skal holde ro og orden i byen, advare ved ildebrand og stormflod og sørge for belysning i gaderne om natten, går de stadigt deres runder hver aften kl. 20 fra maj til oktober samt i uge 7 og i påsken. Turen starter på Torvet, så mød op og gå med og lyt til de gamle sange og fortællinger.

Ta’ børnene med tilbage til middelalderen på Museet Ribes Vikinger. Her er alt, der hører middelalderen til, så spring på hesten og deltag i ridderturneringen.

På shoppingtur i det gamle bymiljø finder I spændende specialbutikker side om side med kunsthåndværk og kulinariske oplevelser. F.eks. Pompei Bageri der udelukkende bager med surdej og i stenovn og har vundet flere medaljer ved DM i brød. Ribe Bryghus i det historiske gårdmiljø nær Domkirken brygger øl efter gamle opskrifter og traditioner. Kig ind - følg blot duften af malt og humle – og smag de gode sager på byens udskænkningssteder.

Oplev Nationalpark Vadehavets utrolige verden. Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder med det blanke, stille vand og samtidigt det stormende hav. Den danske del af Vadehavet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Ta’ med Mandø Traktorbus over Vadehavet til Mandø, der er et sandt paradis for naturelskere, som vil nyde fugle og dyrelivet. Her er højt til himlen, plads til fordybelse og afslapning og masser af ro og frisk luft. Oplev den storslåede natur og besøg sandbanken Koresand sydvest for øen, hvor det er muligt at se sæler, bade og finde rav.

En frisk cykeltur langs diget eller et besøg i de hyggelige landsbyer omkring Ribe? Der findes 16 skiltede Panoramaruter langs den jyske vestkyst. Ruten tæt på Ribe hedder "Vikinger og Vadehavet". Turen bringer jer vidt omkring i områdets historie og natur, så stop op undervejs og få det hele med. Der er også mulighed for oplevelser i kano på Ribe Å, der løber gennem byen.

Egnen har noget af Danmark bedste fiskevand med fine bestande af fisk. Uanset om I er til fiskeri ved å eller Put & Take, byder området på gode oplevelser.

Trænger familiens yngste til at få brændt noget krudt af, har området fine legepladser, både Minidyrehaven Ribelund, Ribe VikingeCenter, Klosterhavens Legeplads og Skovlegepladsen i Tange Skov øst for Ribe. Ribe Svømmebad kan også danne rammen om en god dag i samvær med familien.

Leje af sommerhus Ribe med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Ribe med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Ribe på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Ribe nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ribe - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Ribe. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Ribe. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ribe hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ribe her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ribe, et feriehus Ribe eller en feriebolig Ribe er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie Ribe til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ribe nu!

Vælg mellem 322 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 november
Lækker natur
Arrild
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Flot skovområde og sø i nærheden. Perfekt til gåture.
Arrild
3 voksne 0 børn 2 husdyr 5 overnatninger 2023 oktober
Stille og roligt område. Tæt på indkøb. Nemt at komme til seværdigheder, grænsen og andre steder.
Arrild
9 voksne 5 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fine muligheder for vandreture i området. Mange muligheder for udflugter til både natur og kultur.
Ballum
2 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område, masser af muligheder for gåture og meget centralt med overskuelig afstand til flere dejlige byer og Tyskland.
Arrild

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen