Læsø er den største af øerne i Kattegat, og er populært ferieområde og udflugtsmål. Her findes et mindre antal skønt beliggende sommerhuse. Der er flere dejlige strande på Læsø; Vesterø strand er særligt børnevenlig på grund af sit lave vand. Besøg også naturområdet Rønnerne og Saltsyderiet og se de særlige tage af tang, som førhen var meget udbredte på Læsø.
Vælg mellem 289 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 8 personer beliggende på Læsø med et stort udendørs spabad.
Hyggeligt sommerhus til 8 personer beliggende på Læsø. Til huset hører et stort 7 personers udendørs spabad, hvor man tilbringe mange stunder og nyde den frie natur. Emne nr. 090-30557

De bedste badestrande på Læsø findes langs de vestlige og nordlige kyster. Vesterø strand er meget børnevenlig fordi vandet er lavt et langt stykke ud. Hyg jer med at grave sandslotte, soppe i vandkanten og lege med baderinge eller badedyr i det lave vand.

På den nordlige kyst finder I flere dejlige sandstrande. Stranden fra Holtemmen og videre mod Horneks er vældig populær. Det samme gælder Hvidebakker og den meget fine sandstrand der ligger vest for Østerby Havn.

Rønnerne er et af flere skønne naturområder på Læsø. Området er meget populært at vandre, cykle og ride i, men mange tager nu også turen med Rønnerbussen, en vogn trukket af en traktor. Ved Rønnerne findes den bedst kendte af Læsøs seværdigheder, Saltsyderiet. Om sommeren kan man her få fortællingen om hvordan man syder det salt, som i middelalderen gik under navnet ”Det hvide guld”. Kig ind, det er spændende at se de store pander hvor saltet ligger tilbage når vandet er fordampet.

Et særligt syn på Læsø før i tiden var gårde og huse med tangtage. Det var vanskeligt at dyrke korn på Læsø, og derfor manglede man det strå, der ellers ville være blevet brugt som tag. Til gengæld blev der skyllet store mængder tang op på strandene hvert år. Det blev indsamlet og tørret, og når det var klart brugte man det som tag der blev ofte lagt et lag på 1 til 1½ meter tang, så der skulle temmelig meget til. I dag er der kun få bygninger med tangtag, f.eks. gården ”På Lynget” der fungerer som museum.

Sejl ud med Seadog - læs mere her

Leje af sommerhus Læsø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Læsø med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Læsø er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Læsø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Læsø - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Læsø. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Læsø. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Læsø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Læsø her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Læsø, et feriehus Læsø eller en feriebolig Læsø er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Læsø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Læsø nu!

Vælg mellem 289 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.