Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 184 sommerhuse
Emne nr. 090-55235
Emne nr. 090-55235

Lej dit sommerhus Læsø privat weekend her!

Weekend, og miniferie

Det er selvfølgelig op til dig hvilket antal overnatninger du har brug for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan det lade sig gøre at arrangere fuldstændigt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag af sted på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et dejligt sommerhus Læsø privat weekend.

Det er dog vores anbefaling, at du som minimum tager 3 overnatninger i sommerhuset. Det gør vi fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er nogen særlig forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb ekstra at få en ekstra overnatning. Det væsentligste er dog, at den ekstra nat vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus Læsø privat weekend hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Læsø privat weekend til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Læsø privat weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

De bedste til familiens ferie oplevelser. Har nu bestilt ferier igennem Feline 2 gange og det virker bare perfekt med servicen i top. Vil til enhver tid anbefale dem til andre. Det er nemt og ligetil ;-)

Nem booking. Har booket gennem Feline Holidays før, og også denne gang gik det nemt - overskuelig proces.

Effektiv tilbagemelding på mail. Det er første gang jeg booker via Feline, og bestemt ikke sidste gang. Super god service på mail, omkring svar på spørgsmål. Vil anbefale Feline til andre.

Overskueligt, god service og korte responstider. Vi har brugt Feline 3 gange, og alle 3 gange har tingene været i orden. Den ene gang havde vi ekstra ønsker til bookingen, hvilket blev klaret uden problemer og med hurtig, personlig tilbagemelding. Jeg har selv arbejdet i sommerhus-udlejningsbureau og ved af erfaring, at rigtig mange ting kan gå skævt, når et bureau skal formidle private sommerhuse til 3. mand. Med det in mente, vil jeg mene, at Feline har godt styr på deres ende af butikken, og kan varmt anbefale dem.

Vælg mellem 184 sommerhuse

Andre artikler om Læsø

Vis alle artikler om Læsø

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland