Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat feriebolig. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 312 sommerhuse
Læsø privat feriebolig Emne nr. 090-43783
Emne nr. 090-43783

Lej dit sommerhus Læsø privat feriebolig her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Læsø privat feriebolig hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at få disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus Læsø privat feriebolig til en billigere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Der var hvad vi ville se.

God beliggenhed med ok afstand til strand. Tæt på hyggeligt bryghus (ingen larm).

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Læsø privat feriebolig til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Læsø privat feriebolig, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Feline er en reel og solid mulighed for at søge gode feriemuligheder. Vi har aldrig har haft dårlige oplevelser med Feline- tværtimod. Hurtig og præcise bookinger og svar på evt. spørgsmål. Og det at Feline sender mail (automail) samme dag som vi kommer hjem med link og opfordring til at oplyse om vores netop overstående ferieoplevelse med Feline er jo også positivt. Linket gør det nemt at besvare og samme dags mailen betyder at vi har tingene i frisk erindring og kan svare derudfra. Viser også en vilje for Feline til at lære af evt. fejl-modsat nogle af Felines operatører som f.eks. Danland, der godt kunne lære lidt om at spørge kunden på den måde. Men det er er en anden historie med Danland og det er beskrevet i andet regi.

God og overskuelig hjemmeside, gode beskrivelser af sommerhusene, hurtig respons fra firmaet efter booking.

Feline er et udlejningsbureau, som jeg varmt kan anbefale, de reagerer lynhurtigt på spørgsmål og ændring i bookinger. Deres fremstillinger af husene er flotte og enkle og priserne er i et niveau hvor alle kan deltage.

Vi bookede meget sent, men det var ikke forbundet med problemer

Vælg mellem 312 sommerhuse

Andre artikler om Læsø

 • Sommerhus Læsø privat weekend

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Emne nr. 090-55235
 • Sommerhus Læsø privat billig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat billig. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Emne nr. 090-79173
Vis alle artikler om Læsø

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland