Et sommerhus Kegnæs 20 personer er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 5 sommerhuse
Kegnæs 20 personer Emne nr. 160-D1115
Emne nr. 160-D1115

Lej dit sommerhus Kegnæs 20 personer her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Kegnæs 20 personer her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et sommerhus Kegnæs 20 personer hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus Kegnæs 20 personer hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Smuk beliggenhed, kort til strand med fin gåtur. Man skal lige være opmærksom på at der er ret langt til indkøb.

Dejligt stille og roligt område, lidt hyggeligt med køerne der går på marken lige op til grunden, og en smuk solnedgang ?

 Tæt ved vand og strand.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Kegnæs 20 personer du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kegnæs 20 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Kegnæs 20 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ganske let og overskueligt.

Hurtigt svar, gode priser, stort udvalg. Nemt at bruge hjemmesiden.

Super. Hjælpsomt personale.

Vælg mellem 5 sommerhuse

Andre artikler om Kegnæs

 • Sommerhus Kegnæs 22 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kegnæs 22 personer. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Kegnæs 22 personer Emne nr. 090-37611
 • Stort sommerhus Kegnæs

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et stort sommerhus Kegnæs. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Stort sommerhus kegnæs Emne nr. 160-D1230
 • Sommerhus Kegnæs med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kegnæs med pool. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
  Kegnæs med pool Emne nr. 130-F09805
Vis alle artikler om Kegnæs

Andre artikler

 1. Sommerhus på Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen