Opdag den jyske vestkysts rå skønhed sammen med hele familien. Ikke langt fra Nationalpark Vadehavet kan I holde ferie i et sommerhus i Husum Ballum, hvor I kan udforske marsklandskabets mangfoldige dyre- og planteverden.
Vælg mellem 20 sommerhuse
Sommerhus Husum Ballum_090-64475
Emne nr. 090-64475

Naturen ved den jyske vestkyst syner rå, vild og romantisk. Natur er så unik, at den er under naturbeskyttelse. Her kan alle familiemedlemmerne enten finde ro og afslapning eller masser af plads til hobbyer og aktive fritidsaktiviteter. Derudover er der ikke langt til indkøbsmuligheder, restauranter og kulturelle tilbud. Regionen er en af de mest populære i landet.

Husum Ballum ligger direkte ud til Vadehavet. Her er det skønt at løbe gennem den fugtige bund med gummistøvler og samle sten eller små dyr sammen med børnene. I kan også finde rav her. Den næste sandstrand i Emmerlev Klev ligger kun få kilometer derfra, og det er bestemt turen værd. Stranden er ren og meget børnevenlig, vandet er helt fladt og bunden er sandet.

Fra kysten kan I nyde det brede syn over horisonten og begge de populære ferieøer Sylt og Rømø. Hvis I gerne vil tilbringe tid på stranden under jeres ferie, skal I bestemt tage en dagsudflugt til Rømø – her venter der en af Europas skønneste og bredeste sandstrande. Ved havet kan I være vidne til et ganske særligt naturfænomen, hvor millioner af stære samler sig til parring og yngel i efteråret og foråret. I tykke sværme omkranser de solen og dækker den delvist, og derfor kalder man også denne begivenhed for Sort Sol.

Marsklandskabet omkring Husum Ballum byder dog også på noget særligt. Det fredede biosfærelandskab er så unikt, at man bedst kan udforske det til fods på lange vandreture eller med cykel. Stinettet er meget forgrenet og godt skiltet. Da landskabet er meget fladt, kan selv små børn også tage med på opdagelsesture. Tag en kikkert med og iagttag det mangfoldige fugleliv i marsken.

Udover badegæster, vandrer og cyklister, kan lystfiskere også udøve deres hobby på ferien. Dette er muligt ved det nærliggende Vesterhav eller ved regionens mange små søer og vandløb. Også golfelskere kan træne deres sving på golfbanerne i Tønder, Arrild, Toftlund eller Ribe. I kan også booke en bådtur ved kysten – beundre landskabets skønhed, eller sejl over til de nærliggende Vesterhavsøer.

Rundt om Husum Ballum er der flere små lokalsamfund, hvor I kan købe alle de nødvendige dagligvarer. Tag på en spadseretur gennem de små gader og se på landsbylivets rolige færden. Der er også caféer og restauranter i regionen. Byen Løgumkloster er perfekt til en dagsudflugt. Her grundlagde munkene det velbevarede kloster i det 12. århundrede. Det er muligt at besøge klosteret.

Måske interesserer jeres børn sig også for længst forgangne tider, hvis de gør, skal I bestemt besøge Oldtidsparken in Skærbæk. Her er der både et museum, en gård fra jernalderen og en labyrint af underjordiske gange.

Privat sommerhusudlejning i Husum Ballum - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Husum Ballum har private ejere. Derfor kan du reelt kun leje et privat sommerhus i Husum Ballum. Når du bestemmer dig for at leje sommerhus privat i Husum Ballum hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Husum Ballum? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Husum Ballum hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Husum Ballum

På denne hjemmeside vil du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse i Husum Ballum. Feline har samlet sommerhuse i Husum Ballum fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge mellem dem.

Leje af sommerhus i Husum Ballum med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Husum Ballum med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Husum Ballum på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Husum Ballum - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Husum Ballum. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Husum Ballum. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Husum Ballum her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Husum Ballum, et feriehus i Husum Ballum eller en feriebolig i Husum Ballum er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Husum Ballum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Husum Ballum nu!

Vælg mellem 20 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.