Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Ertebølle. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 34 sommerhuse
Sommerhus i ertebølle Emne nr. 130-L50391
Emne nr. 130-L50391

Lej dit sommerhus i Ertebølle her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus i Ertebølle her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du lejer et sommerhus i Ertebølle hos Feline betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus i Ertebølle hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Tips til området

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus i Ertebølle du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Ertebølle til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Ertebølle, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Har selv booket hjemmefra. Hjemmesiden og bookingforløb helt perfekt - nemt at forstå og bruge.

Hurtigt svar på forespørgsel.

Vælg mellem 34 sommerhuse

Andre artikler om Ertebølle

 • Sommerhus Ertebølle

  Glæd jer til at vælge mellem to spændende strande, hvoraf den ene er en skøn sandstrand med lavt vand. Området er suverænt når det handler om at samle sten og skaller - og I kan rejse flere årtusinder tilbage i tiden og lave mad, skyde med bue pil og andre spændende aktiviteter.
  Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ertebølle ved Farsø.
 • Sommerhus til leje i Ertebølle

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje i Ertebølle. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Sommerhus til leje i ertebølle Emne nr. 121-35-0045
 • Sommerhus Ertebølle Strand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ertebølle Strand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Sommerhus Ertebølle Strand Emne nr. 084-L16122
Vis alle artikler om Ertebølle

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.