Kun 20 km fra den tyske grænse ligger Bredebro, lige overfor den danske ø Rømø. Bredebro er omgivet af kulørte heder, vilde marsker og det uendelige Vadehav, og tilbyder en række forskellige aktiviteter og attraktioner, som både er for dem der ønsker afslapning og en aktiv ferie.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Sommerhus Bredebro_037-0501
Emne nr. 037-0501

Kun et par minutters kørsel fra Bredebro ligger de brede sandstrande ved den brede vestkyst. Rømø ligger kun en kort færgetur væk fra Bredebro. Hyggelige landsbyer og adskillige kulturattraktioner omgiver den tidligere jernbanestrækning Bredebro. I dag er Bredebro både en industriel og kommerciel by med et velbevaret gammelt centrum, som er beliggende vest for Brede Kirke.

Kysten ud for Bredebro er især populær blandt vandrere og naturelskere, da den hovedsageligt består af grøn marsk. Ved Emmerlev Klev ligger en lille, familievenlig sandstrand med let skrånende vand. De uendelige sandstrande ligger kort fra byen. På Rømø ligger f.eks. Lakolkstranden, som er en af de bredeste og smukkeste strande i Europa. Stranden tilbyder dermed uendelig plads til solbadere, strandvandrere, ryttere og vandsport.

Sønderjyllands vestkyst er et af de mest unikke naturlandskaber ved Vesterhavet. Først og fremmest er Nationalpark Vadehavet et af Danmarks højdepunkter. Udover Vadehavet tæller nationalparken også vandreegnede marsker, enorme klitter og artsrige saltenge. De kilometer lange diger inviterer til lange, dejlige cykelture. Saltengene er et paradis for vandfugle og havorganismer, og er især interessante til at observerer dyrelivet. En guidet vandring i Vadehavet er en af de smukkeste oplevelser på en ferie i Bredebro. I foråret og efteråret kan besøgende opleve fænomenet Sort Sol, som er når enorme flokke af stære samler sig på himlen og formørker solen.

Især børn, og voksne naturelskere, nyder en afslappende kanotur i Brede Å, som løber fra Løgumkloster til Bredebro. Åen snor sig forsigtigt gennem det grønne naturlandskab og tilbyder de kanosejlende en smuk udsigt over åens og områdets dyreliv. Til lands er der også mange forskellige vandrestier langs å-bredden, som enten kan udforskes til fods eller på cykel. Fiskeentusiaster kan også finde masser af gode steder, f.eks. langs kysten, til at fiske. Brede Å er endda blevet kåret som et af de ti bedste ferskvandsfiskesteder i Danmark. De solrige picnicområder er også værd at besøge, nar man tager på vandretur.

Over den gamle voldgrav ved byen Trøjborg er der en bro, som fører til Trøjborg slotsruin. Her kan man se de imponerende rester af slottet, som blandt andet tilhørte dronning Margrethe I. Trøjborgs fængslende historie går helt tilbage til 1300-tallet.

Familier der er interesseret i marskens historie, kan med fordel besøge Mølle- og Marskmusset, som ligger i Danmarks største hollandske mølle.

93 km fra Bredebro ligger børneparadiset Legoland. Tag på en fantastisk sjov familietur midt i 50 millioner Legoklodser og masser af forlystelser for både unge og gamle.

En anden særlig oplevelse er at besøge Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. I dette ”levende museum” kommer man helt tæt på, hvordan danskerne levede før vikingernes tid. Her kan både børn og voksne lære at sejle i stammebåde, skyde med bue og pil samt mange andre spændende aktiviteter.

Leje af sommerhus i Bredebro med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Bredebro med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Bredebro på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Bredebro - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Bredebro. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Bredebro. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Bredebro her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bredebro, et feriehus i Bredebro eller en feriebolig i Bredebro er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Bredebro til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bredebro nu!

Vælg mellem 61 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
dejligt område med mange ture i naturen
Ballum
10 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Hvis man, som os, holder af ro, natur og stilhed er dette det perfekte sted. Højt til himlen og udsigt over Vadehavet.
Ballum
31 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Dejligt område med mulighed for at køre til Rømø og en tur til Marsktårnet
Ballum
9 voksne 5 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fine muligheder for vandreture i området. Mange muligheder for udflugter til både natur og kultur.
Ballum
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Langt ude på landet
Højer

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen