Ferieområdet Buntje-Ballum inviterer dig til en afslappende familievenlig ferie ved Vadehavet. I området finder du ikke kun en fantastisk natur, men også attraktive destinationer og interessante seværdigheder.
Vælg mellem 8 sommerhuse
Sommerhus Bjunte Ballum_130-S10300
Emne nr. 130-S10300

Sønderjyllands storslåede kystlandskab ved Vadehavet danner de ideelle rammer for en uforglemmelig familieferie. Ferieområdet er omgivet af Nationalpark Vadehavet, og inviterer derfor til at udforske marskerne. Naturelskere finder her et lille ferieparadis, for her viser Danmarks natur sig fra sin smukkeste side. Sommerhusene i ferieområdet er rigtig gode, da de er meget rummelige og har plads til hele familien, så man også har mulighed for at slappe af efter både små og store eventyr.

Buntje-Ballum ligger direkte ved Vadehavet ved Vesterhavet. Ikke langt derfra ligger stranden Emmerlev Klev, hvor det er perfekt at svømme. Sandstranden betragtes som meget børnevenlig med sit rene vand og det at vandet langsomt bliver dybt. På Rømø lige over dæmningen kan man opleve en af de smukkeste og bredeste sandstrande i Europa. Det er bestemt turen på de 26 km værd at besøge stranden, som med sin bredde og længde samt klitterne er meget fascinerende. Her det muligt at se tidevandet meget tydeligt, og stranden er perfekt til både drageflyvning og til at bygge sandslotte.

Buntje-Ballum er omgivet af marsker og Vadehavet, hvor man kan nyde vidunderlige cykel- og vandreture. Med lidt held kan man se sæler helt tæt på. Området er dog også kendetegnet ved det store antal af fuglearter. Et specielt skue er, når store flokke af stære samles i foråret og efteråret, hvor de formørker solen kort før solnedgang med et unikt ”show” på himlen. Derudover kan lystfiskere drage fordel af søerne, vandløbene og Vadehavet. Det er også muligt at være aktiv med familien på golfbanerne i området.

I Skærbæk, kun 16 km væk, kan du få et indblik i fortiden, da der bl.a. ligger en jernalder gård i Hjemsted Oldtidspark. I oldtidsparken er det også muligt at se underjordiske passager og grave samt et museum, hvor man kan opleve, hvordan det var at leve i jernalderen. 14 km fra feriebyen ligger Højer Mølle og Marskmuseet. Museet er beliggende i den største hollandske mølle i landet, Højer Mølle.

Kun 22 km fra ferieområdet ligger den smukke handelsby Tønder. Byen frister med en indbydende gågade, som inviterer til en shoppetur og har en skøn atmosfære, som man ikke har lyst til at forlade. Foruden et stort udvalg af specialforretninger, kendte butikskæder og familievenlige restauranter, brillere byen også med sine tiltalende museer.

Ikke langt fra Tønder ligger den maleriske by Møgeltønder med sine gamle huse og brostensbelagte gader og gyder. Byen er bl.a. kendt for Schackenborg Slot, hvor især den smukke slotspark og den charmerende slotskirke begejstre de besøgende. Den gamle hestestald fungerer i dag som et besøgscenter, hvor slottes og dermed også byens historie bliver fortalt.

Leje af sommerhus i Bjunte-Ballum med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Bjunte-Ballum med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Bjunte-Ballum er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Bjunte-Ballum - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Bjunte-Ballum. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Bjunte-Ballum. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Bjunte-Ballum her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bjunte-Ballum, et feriehus i Bjunte-Ballum eller en feriebolig i Bjunte-Ballum er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Bjunte-Ballum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bjunte-Ballum nu!

Vælg mellem 8 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
dejligt område med mange ture i naturen
Ballum
6 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 maj
Godt område
Ballum
12 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 februar
2 stjerner
Ballum
7 voksne 3 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 februar
Man kunne køre ud af se ting, men ellers ikke interessant i områder eller havde hyggelige gåtursstier. Søde naboer og en rar landmand lod os hilse på får.
Ballum
16 voksne 3 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 februar
Det er langt fra mange ting, men tæt på den dejligste natur
Ballum

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen