I de maleriske omgivelser i Abterp kan du tilbringe en familieferie tæt på naturen. Det fortryllende ferieområde inviterer til udendørs aktiviteter lige ved Vadehavet og børnevenlige strande. For lidt variation er der også mange seværdigheder og attraktive destinationer i nærheden.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Sommerhus Abterp_130-S10300
Emne nr. 130-S10300

Ferieområdet Abterp er omgivet af et malerisk landskab. Børnevenligt og roligt - ferieområdet er ideelt til en afslappende ferie sammen med familien. Det rige og unikke naturlandskab inspirerer ved første øjekast, og man får straks lyst til at tage på udforskning.

Med hyggelige sommerhuse og som en del af Ballum-området, tilbyder Abterp alt hvad det kræver at holde en afslappet familieferie. Man kan både finde gode indkøbsmuligheder og familievenlige restauranter. Det er en god idé at leje et af de lidt større sommerhuse i området, så man kan samle hele familien og tilbringe dagene sammen og nyde et afslappet måltid eller en familie-aften.

Marsken og Vadehavet er specielt fascinerende. Det er især tiltalende at udforske marsken til fods eller på cykel, så man kan tage sig tid til at stoppe op på de særligt smukke steder og bare nyde naturen. Omkring Abterp ligger smukke enge, talrige vandløb, heder og hav, så naturen her er meget forskelligartet.

Den smukke sandstrand Emmerlev Klev ligger kun 14 km fra ferieområdet. Den børnevenlige strand frister med det rene og lave vand, så familier kan tilbringe tid på stranden uden at skulle bekymre sig. Fra stranden Emmerlev Klev kan man nyde en smuk udsigt over Vadehavet og øerne Rømø og Sylt.

Når du tager ud til Vadehavet, er der også en chance for, at du kan komme til at se sæler tæt på. Bag digerne er Ballum Enge, hvor svaner, gæs og lapvinger har slået sig ned og kan observeres helt tæt på. I foråret og efteråret kan man opleve fænomenet, hvor der samles en masse stære på ét sted, hvor de udføre en slags ”dans” på himlen lige inden solnedgang og derefter formørker solen. Dette fænomen hedder sort sol.

De mange søer og havet kan ikke kun bruges til fiskeri, men kan også benyttes til forskellige sportsaktiviteter. Derudover har området også flere gode golfbaner.

Kun 12 km fra ferieområdet finder man Hjemsted Oldtidspark nær Skærbæk. Foruden et museum er der også en jernaldergård, grave og underjordiske passager. En anden flot attraktion er Højer Mølle og Marskmuseum, som huser en af de største hollandske møller i Danmark.

Det er bestemt også værd at tage en tur til øen Rømø, som ligger 21 km væk. Øen kan nås via en dæmning. På øen kan familier nyde deres dag på den bredeste sandstrand i Europa. Uanset om du er til badning, boldspil, drageflyvning, bygning af sandslotte eller en familie picnic er dette muligt på stranden.

Det er bestemt også værd at tage ned til den tyske grænse, kun 25 km væk fra Abterp. Især byen Møgeltønder med Schackenborg slotspark og slotskirke er værd at se.

Leje af sommerhus i Abterp med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Abterp med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Abterp har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Abterp - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Abterp. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Abterp. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Abterp her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Abterp, et feriehus i Abterp eller en feriebolig i Abterp er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Abterp til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Abterp nu!

Vælg mellem 61 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
dejligt område med mange ture i naturen
Ballum
10 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Hvis man, som os, holder af ro, natur og stilhed er dette det perfekte sted. Højt til himlen og udsigt over Vadehavet.
Ballum
31 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Dejligt område med mulighed for at køre til Rømø og en tur til Marsktårnet
Ballum
9 voksne 5 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fine muligheder for vandreture i området. Mange muligheder for udflugter til både natur og kultur.
Ballum
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Langt ude på landet
Højer

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen