Et sommerhus Fanø Bad Feriecenter er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 169 sommerhuse
Fanø bad feriecenter Emne nr. 121-28-5717
Emne nr. 121-28-5717

Lej dit sommerhus Fanø Bad Feriecenter her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt sommerhus Fanø Bad Feriecenter hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ingen ting at få disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter der tilbyder dit foretrukne sommerhus Fanø Bad Feriecenter til en lavere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Tips til området

brug skovlegepladsen mellem Sønderho og Nordby

besøg omegen på cykel for at opleve naturen

Dejligt fredeligt område i overkommelig afstand til havet

Dejlig ugeneret grund. I gåafstand til både Fanø Bad og Nordby.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Fanø Bad Feriecenter, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fanø Bad Feriecenter til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fanø Bad Feriecenter, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Feline levede op til vores forventninger. Har lejet feriehus i TYSKLAND før, aftalen levede op til forventningerne.

Helt uden problemer.

Super god hjemmeside. Billigere end de andre firmaer, super god hurtig service. Hjemmesiden er meget brugervenlig.

Ekspeditionen hos Feline går hurtigt og er helt fin.

Vælg mellem 169 sommerhuse

Andre artikler om Fanø Bad

 • Sommerhus Fanø Bad

  Fanø Bad ligger ved en af Europas bedste, bredeste og sikreste sandstrande, hvilket giver mulighed for et væld af friluftsaktiviteter. Hele Fanø er særdeles velegnet til udflugter både på cykel, til fods og til hest.
  Ferielejlighed til 4 personer beliggende på 2. sal i bygning K, Fanø Bad, med Danmarks bredeste sandstrand lige uden for døren.
 • Sommerhus Fanø Bad Golfstien

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fanø Bad Golfstien. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Fanø bad golfstien Emne nr. 121-28-5837
 • Sommerhus Fanø Bad Golfvejen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fanø Bad Golfvejen. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Fanø bad golfvejen Emne nr. 121-28-5708
Vis alle artikler om Fanø Bad

Andre artikler

 1. Sommerhus Fanø

  Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
  Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.