Solen skinner altid på tv … og i Lissabon. Et vejr med 3.300 årlige solskinstimer gør byen ideel til en ferie hele året rundt.
Se ferielejligheder og ferieboliger i Lissabon her
ferielejlighed lissabon_316-PT4850.115.1
Emne nr. 316-PT4850.115.1

Ideelt vejr i Lissabon til storbyferien

Man behøver ikke bede guderne om godt vejr i Lissabon. Den opgave er klaret takket været over 3.300 solskinstimer om året, dobbelt så mange som i Danmark, og et mildt klima i al almindelighed. Pak derfor med sindsro solbriller samt sommertøj og lad de varmeste klæder blive i skabet, når turen går til den portugisiske hovedstad.

Også om vinteren, hvor et mildt vejr i Lissabon sjældent byder på temperaturer under 10 grader. Det giver fine muligheder for udendørs caféliv og solskin.

Allerede i februar skifter det lidt kølige vejr i Lissabon til forårstemperaturer på over 20 grader. Forvent lidt regn tidligt på våren, som i april og maj afløses af solrigt vejr i Lissabon, der er perfekt til at rejse foråret i møde.

Lissabons placering ud mod Atlanterhavet sikrer, at somrene ikke medfører et alt for hedt vejr i Lissabon. Regn skal man heller ikke frygte i juli og august, hvor der højst drypper fem millimeter nedbør fra oven.

Temperaturer på 30-35 grader er ikke uvanligt vejr i Lissabon i højsommeren, så vær glad for, at byen ligger nær gode strande og rent badevand i eksempelvis Cascais.

(Sol-)badesæsonen kan på grund af det gode vejr i Lissabon vare til et godt stykke ind i november. Den slags vejr i Lissabon betyder, at byen er ideel til en efterårsrejse; i oktober er op mod 30 graders varme og dagen og 15-20 varmegrader om aftenen og natten ikke usædvanligt.

Se ferielejligheder og ferieboliger i Lissabon her

Andre artikler om Lissabon

 • Feriebolig Lissabon

  Portugals hovedstad har oplevelser til hele familien. Smukke seværdigheder som middelalderborge, klostre og katedraler, autentiske bydelen med snoede stræder, sporvogne og livlige markeder. Snup et hvil i den smukke botaniske have, og lad børnene bestemme og ta' i zoo eller det store akvarie. Transport museet og kunstmuseet Berardo er også et besøg værd. Og så er der ikke langt til stranden.
  Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
 • Storbyferie i Lissabon

  En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
  storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
 • Storbyferie Lissabon

  En forlænget weekend i oktober i Lissabon giver tid til at udforske et par godbidder af den portugisiske hovedstad og dens omegn samt at nyde høj sol og 25-30 grader i oktober.
  storbyferie lissabon_364-PT-1170-02
 • Lissabon strand

  Tag badetøj med på en ferie til Lissabon. Strand, klart, rent og børnevenligt badevand er du altid nær under et ophold i den portugisiske hovedstad.
  Depositphotos_32274675_m-2015
 • Ferielejlighed Lissabon

  Bo i en ferielejlighed i Lissabon og fortab dig i byens snævre og stejle stræder, majestætiske bygninger, lækre cafeer og farverige markeder. Alt oser af atmosfære.
  ferielejlighed lissabon_316-PT4850.110.4
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.