Solen skinner altid på tv … og i Lissabon. Et vejr med 3.300 årlige solskinstimer gør byen ideel til en ferie hele året rundt.
Se ferielejligheder og ferieboliger i Lissabon her
ferielejlighed lissabon_316-PT4850.115.1
Emne nr. 316-PT4850.115.1

Ideelt vejr i Lissabon til storbyferien

Man behøver ikke bede guderne om godt vejr i Lissabon. Den opgave er klaret takket været over 3.300 solskinstimer om året, dobbelt så mange som i Danmark, og et mildt klima i al almindelighed. Pak derfor med sindsro solbriller samt sommertøj og lad de varmeste klæder blive i skabet, når turen går til den portugisiske hovedstad.

Også om vinteren, hvor et mildt vejr i Lissabon sjældent byder på temperaturer under 10 grader. Det giver fine muligheder for udendørs caféliv og solskin.

Allerede i februar skifter det lidt kølige vejr i Lissabon til forårstemperaturer på over 20 grader. Forvent lidt regn tidligt på våren, som i april og maj afløses af solrigt vejr i Lissabon, der er perfekt til at rejse foråret i møde.

Lissabons placering ud mod Atlanterhavet sikrer, at somrene ikke medfører et alt for hedt vejr i Lissabon. Regn skal man heller ikke frygte i juli og august, hvor der højst drypper fem millimeter nedbør fra oven.

Temperaturer på 30-35 grader er ikke uvanligt vejr i Lissabon i højsommeren, så vær glad for, at byen ligger nær gode strande og rent badevand i eksempelvis Cascais.

(Sol-)badesæsonen kan på grund af det gode vejr i Lissabon vare til et godt stykke ind i november. Den slags vejr i Lissabon betyder, at byen er ideel til en efterårsrejse; i oktober er op mod 30 graders varme og dagen og 15-20 varmegrader om aftenen og natten ikke usædvanligt.

Se ferielejligheder og ferieboliger i Lissabon her

Andre artikler om Lissabon

 • Storbyferie i Lissabon

  Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
 • Ferielejlighed i Lissabon

  En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
  Emne nr.: 316-PT4850.70.1
 • Feriebolig i Lissabon

  Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
  Emne nr.: 364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.