"Lige hvad vi havde brug for." Sådan siger Marion Borg Pedersen efter en miniferie i Skærbæk Ferieby.
Vælg mellem 2 tilbud
skærbæk ferieby_1045-FE001
Glæd jer til et skønt ophold i Skærbæk Ferieby.

Topkarakter til en miniferie i Skærbæk Ferieby

”Det var udmærket at være i Mini-Lalandia. Sådan kalder jeg Skærbæk Feriecenter over for dem, der ikke kender stedet,” siger Marion Borg Pedersen og opfordrer børnefamilier til at stifte bekendtskab med Skærbæk Ferieby.

”Der var alt til vores behov. Vi kunne frit benytte os af svømmehallen i Skærbæk Ferieby, som ikke er så vild med lange rutsjebaner. Der er bassiner med forskellige vanddybder til alle størrelser og dejligt varmt vand, som faren vist også kunne lide,” fortæller Marion Borg Pedersen om Skærbæk Ferieby.

I legelandet i Skærbæk Ferieby hoppede hendes to børn på syv og ni år så meget, som de orkede, på hoppepuder.

”Puderne var et særligt arrangement i efterårsferien, hvor vi var i Skærbæk Ferieby. Der er altid forskellige tiltag. Min søn ville for eksempel gerne have opdaget, at der en måneds tid før vores besøg havde været en Legomesse i Skærbæk Ferieby,” siger Marion Borg Pedersen.

En gratis gang bowling, der hørte med i prisen for opholdet i Skærbæk Ferieby, tog i bogstaveligste forstand kegler. Ikke mindst hos Marion Borg Pedersens datter.

”Hun fremhævede det, da hun skulle skrive om sin efterårsferie i skolen,” fortæller Marion Borg Pedersen om Skærbæk Ferieby, hvor det også blev til en aften med banko.

”Vi vandt en halvtredser og fik aldersgennemsnittet til at ryge lidt ned,” siger Marion Borg Pedersen med et smil.

Hun roser restauranten i Skærbæk Ferieby for dens udbud af mad til voksne og børn.

”Vi bestilte morgenmad en enkelt morgen og prøvede også restauranten i Skærbæk Ferieby. Der var en fin buffet med blandt andet lasagne og pasta, der var ikke søbet ind i sovs. Det samme gjaldt grøntsager som gulerodsstave. Børn vil gerne kunne se, hvad de spiser. Desserterne med is og kage tog kegler, og der var ost og kiks til de voksne,” husker Marion Borg Pedersen om Skærbæk Ferieby.

Hun og familien i et feriehus lige ved siden af Skærbæk Ferieby.

”Huset havde en fin størrelse og et godt køkken. Vi kunne godt have brugt håndklædetørrer eller en form for udsugning til alle vores våde håndklæder,” påpeger Marion Borg Pedersen.

Det blev også til en tur til Rømø 18 kilometer fra Skærbæk Ferieby.

”Stranden er sikkert sindssygt lækker om sommeren, men fordi vi var der om efteråret, nøjedes vi med et kig, inden vi fik en pandekage i Lakolk Butikscenter,” fortæller Marion Borg Pedersen om sin udflugt fra Skærbæk Feriecenter og anbefaler endvidere et besøg i Hjemsted Oldtidspark & Museum nær Skærbæk Ferieby.

Vælg mellem 2 tilbud