Et privat sommerhus til leje ved Roskilde er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 83 sommerhuse
Privat udlejning af sommerhus ved Roskilde Emne nr.: 121-94-4601
Emne nr. 121-94-4601

Privat udlejning af sommerhus ved Roskilde - du får altid det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af private sommerhuse ved Roskilde. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus ved Roskilde - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus til leje ved Roskilde.

Når du vælger at leje et privat sommerhus til leje ved Roskilde hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse ved Roskilde som har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse ved Roskilde her

Privat udlejning af sommerhus ved Roskilde - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den billigste pris på et privat sommerhus til leje ved Roskilde hos os.

Privat udlejning af sommerhus ved Roskilde - Sådan får du det største antal af private sommerhuse ved Roskilde at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på private sommerhuse ved Roskilde, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til dejlige oplevelser på ferien

Smuk natur i området og tæt ved stranden/kysten - mulighed for dejlige gåture, selv i regnvejr som vi desværre havde mest af.

Dejlig natur.

Privat udlejning af sommerhus ved Roskilde med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje ved Roskilde til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse ved Roskilde her

Privat udlejning af sommerhus ved Roskilde - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje ved Roskilde, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Ingen problemer, alt forløb nemt og enkelt.

Vælg mellem 83 sommerhuse

Andre artikler om Roskilde og omegn

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S