Et privat sommerhus Enø er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 74 sommerhuse
Privat udlejning af sommerhus Enø Emne nr.: 071-N283
Emne nr. 071-N283

Privat udlejning af sommerhus Enø - du får det største udvalg her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje på Enø. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus Enø.

Privat udlejning af sommerhus Enø - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus Enø.

Når du vælger at leje et privat sommerhus Enø hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan let finde de private sommerhuse til leje på Enø der har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke dit foretrukne sommerhus hos os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje på Enø her

Privat sommerhusudlejning Enø - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den billigste pris på et privat sommerhus til leje på Enø hos os.

Privat udlejning af sommerhus Enø - På denne måde får du det højeste antal af private sommerhuse til leje på Enø at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på private sommerhuse til leje på Enø, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til skønne ferieoplevelser

Fantastisk natur, havnemiljø og sød lokalbefolkning.

Området er super. Gode indkøbsmuligheder, især vil vi fremhæve den gode bager, og de gode fiskerestauranter. Rigtig god badestrand.

Dejlig tæt på strand med badebro og tæt på den store strand på Enø.

Dejligt område med en del muligheder - bl.a. sejlads til Næstved.

Privat udlejning af sommerhus Enø med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Enø du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus Enø til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje på Enø her

Privat sommerhusudlejning Enø - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje Enø, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Suveræn betjening! Jeg vil varmt anbefale at booke via tele-kundeservice. Fik en rigtig sød medarbejder i røret, der både kunne svare på spørgsmål og samtidig lave lidt sjov medens man ventede! Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller ferie igennem Feline:)

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

Sen booking, hurtig respons fra Feline.

Vælg mellem 74 sommerhuse

Andre artikler om Enø

 • Sommerhus Enø

  Idyllisk beliggende mellem Karrebæksminde Bugt og Karrebæk Fjord ligger halvøen Enø - forbundet med Karrebæksminde med en klapbro. De udsøgte sandstrande er perfekte for børnefamilier til badeture og leg i sandet og til bare at nyde at være sammen og holde fri. Det eftertragtede Blå Flag vejrer over området og vidner om høj badevandskvalitet og fint bademiljø ved stranden.
  Velholdt sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser på Enø.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydsjælland

  Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
  Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S