Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig ved Gardasøen. Du kan nemt finde den helt rigtige feriebolig hos os.
Se private ferieboliger ved Gardasøen
Gardasøen Emne nr. 140-IVG461
Emne nr. 140-IVG461

Privat udlejning af feriebolig ved Gardasøen - du får når som helst det største udvalg hos Feline!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af private ferieboliger til leje ved Gardasøen. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat feriebolig ved Gardasøen.

Privat udlejning af feriebolig ved Gardasøen - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Italien er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med glade turister. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje en privat feriebolig ved Gardasøen.

Når du vælger at leje en privat feriebolig ved Gardasøen hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private ferieboliger til leje ved Gardasøen som har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje din foretrukne sommerhus hos os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige ferieboliger, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader ferieboligen
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje ved Gardasøen her

Privat udlejning af feriebolig ved Gardasøen - gratis fordele for dig

Det betaler ikke så som én eneste krone for at opnå disse fordele. Vi garanterer at der ikke er konkurrerende bureauer der udlejer din foretrukne privat feriebolig ved Gardasøen til en billigere pris end vores.

Privat udlejning af feriebolig ved Gardasøen - På denne måde får du flest mulige private ferieboliger til leje ved Gardasøen at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter en privat feriebolig ved Gardasøen, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så vigtigt er det dog, at du samtidig forbedrer dine chancer for at leje den privat feriebolig ved Gardasøen, som du helst vil have.

Tips til dejlige oplevelser

Første gang vi var der ...og ikke den sidste!

Besøg markedet i Peshiera del Garda mandag - men kom tidligt.

Kun ca 200 m til Gardasøen bare godt.Det er en god ide at tage cykler med da det er svært at parkere i nærheden af gammel Simone men man må ikke snyde sig for at tage der ud for det er virkelig skønt.Tag også en tur til malcesine og tag svævebanen op til Monte Baldo (husk jakker eller trøjer da der er køligt på toppen 1760m). Gå derefter tur nede i byen der er virkelig skøn med de smalle gader og de mange små butikker.

Privat udlejning af feriebolig ved Gardasøen med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig ved Gardasøen hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig ved Gardasøen til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Se private ferieboliger til leje ved Gardasøen her

Privat udlejning af feriebolig ved Gardasøen - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig ved Gardasøen, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Aldrig problemer. Har brugt Feline flere gange, altid uden problemer. Hurtig og effektiv betjening.

Gnidningsløst - Herligt.

Se private ferieboliger ved Gardasøen

Andre artikler om Gardasøen

 • Feriebolig Gardasøen

  I det smukke og charmerende Norditalien ligger Gardasøen som et overflødighedshorn af skøn natur, badestrande og små hyggelige havne med masser af liv og atmosfære. Det frodige landskab indbyder til vandre- og cykelture - og stranden til familiehygge. Ta’ på sejltur på søen og gå på opdagelse i byerne. Besøg de smukke historiske seværdigheder og børnenes favoritter; vand- og forlystelsesparkerne.
  Gardasøen_Depositphotos_67034431_S

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S