Emne nr.: 140-IVG501
Emne nr.: 140-IVG501

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at tage på ferie i en villa. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede villa og de oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

I din søgning efter en villa har det meget stor betydning for dig, at du får så mange villaer som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af villaer angår, er du i de bedste hænder hos os. Forklaringen er at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop den villa, der matcher dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Din søgen efter ”lazise villa pool” har ført dig til denne hjemmeside, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af villaer med swimmingpool. Hos os har du derfor de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted - og når du har fundet din villa, kan du nemt og enkelt gennemføre bookingen direkte over nettet. Det varer kun et øjeblik.

I kan alle sammen glæde jer, til ferien starter, og I ankommer til den villa, I har besluttet jer for. Der venter jer mange dejlige og underholdende timer i poolafdelingen - men der er nu også mange muligheder for hyggelige aktiviteter med fast grund under fødderne. Tag en forfriskende gåtur i området omkring jeres villa og tag på udflugter for at få de ferieoplevelser, der venter jer i nærområdet.

I en travl og hektisk hverdag, hvor mor og fars kalender skal passe sammen med børnenes, er det for de fleste helt umuligt at finde en hel uge til at tage på ferie sammen. Sådan er det i hvert fald i hovedparten af året. Der er dog en attraktiv løsning på problemet: weekendophold eller miniferie. I kan sagtens leje jeres foretrukne villa i f.eks. 2-4 dage - og så er der lagt op til nogle afslappende dage i hinandens selskab.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved den sydøstlige bred af Gardasøen ligger byen Lazise - en feriedestination med en masse at byde på. Fra den middelalderlige gamle bydel og til moderne forlystelsesparker - byen har alt, hvad hjertet begærer.

Hver onsdag afholdes det store ugentlige marked i Lazises gamle bydel. I de varme måneder kan man finde et stort udvalg af produkter og specialiteter fra hele regionen.

Underholdning for hele familien - det står der på programmet i Gardaland. Parken ligger tæt på Lazise og byder på rutsjebaner, karruseller, shows og endnu flere attraktioner.

I bydelen Colá di Lazise finder I Parco Termale del Garda, hvor besøgende kan lade kroppen dumpe ned i det 38-40 grader varme vand.

Beliggende i en smuk park finder I Scaliger-borgen fra det 9. århundrede, der er blandt top-seværdighederne i Lazise. Borgen med de seks tårne betegnes af de fleste som byens vartegn.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores villaer. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker din villa hos os.

Hvis du finder den villa, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige krav til den villa, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 106 sommerhuse