Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Dageløkke. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 31 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Dageløkke Emne nr.: 090-37309
Emne nr. 090-37309

Privat sommerhusudlejning Dageløkke - du får det største udvalg hos Feline!

Hos os finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje i Dageløkke. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Dageløkke - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Dageløkke.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Dageløkke hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse til leje i Dageløkke der har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Dageløkke her

Privat sommerhusudlejning Dageløkke - gratis fordele for dig

Det koster dig ingen ting at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende udlejningsbureauer som kan tilbyde dit foretrukne privat sommerhus i Dageløkke til en lavere pris end den, du finder hos os.

Privat sommerhusudlejning Dageløkke - På denne måde får du det største antal af private sommerhuse til leje i Dageløkke at vælge mellem

Det er populært at holde sommerferie i et privat sommerhus i Dageløkke, og derfor er sommerhusene også meget efterspurgte. Jo tidligere du starter med at lede efter et privat sommerhus i Dageløkke til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine behov.

Tips til skønne oplevelser

Skøn ø. Fantastisk natur både i syd og nord. Tranekær slotshave kan virkelig anbefales.

Ualmindeligt stille.

Privat sommerhusudlejning Dageløkke med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Dageløkke, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Dageløkke til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Dageløkke her

Privat sommerhusudlejning Dageløkke - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Dageløkke, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget fin service, fulgte omgående op på supplerende spørgsmål og specielle ønsker til lejemålet.

Super nemt at bruge. Jeg vil gerne anbefale andre at bruge Feline.

Vi fik hurtigt kontakt med jer, ligesom alle svar kom hurtigt og fyldestgørende.

Vælg mellem 31 sommerhuse

Andre artikler om Dageløkke

 • Sommerhus Dageløkke

  Dageløkke Strand er en yderst børnevenlig strand. Den er overskuelig, har lavt vand, kiosk og toiletter. Græsarealerne, der går helt ned til stranden, indbyder til picnic og afslapning, mens børnene leger på stranden, samler sten og sopper. Den hyggelige lille havn ligger tæt på stranden, og det fredelige sommerhusområde har legeplads, minigolf og petanquebane. Et godt udgangspunkt for ferien.
  Dejligt Marinahus til 4 personer beliggende 50 m fra havet i Dageløkke Feriecenter.

Andre artikler

 1. Sommerhus Langeland

  Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
  Langeland_Depositphotos_5846785_S