Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Ærøskøbing. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 31 sommerhuse
Privat sommerhus til leje i Ærøskøbing Emne nr.: 084-M70213
Emne nr. 084-M70213

Privat sommerhus til leje i Ærøskøbing - du får det største udvalg her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse i Ærøskøbing. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat sommerhus til leje i Ærøskøbing - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Ærøskøbing.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Ærøskøbing hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse i Ærøskøbing som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst hos Feline holidays
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje dit foretrukne sommerhus via os
 • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse i Ærøskøbing her

Privat sommerhus til leje i Ærøskøbing - gratis fordele for dig

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets billigste pris på et privat sommerhus i Ærøskøbing hos Feline Holidays.

Privat sommerhus til leje i Ærøskøbing - På denne måde får du de fleste private sommerhuse i Ærøskøbing at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på private sommerhuse i Ærøskøbing, og af den årsag gælder det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til skønne oplevelser

Der er meget, at se, en skøn natur, god til lystfiskeri, god mad fra Ærø Landkøkken, hyggelige byer også de små, på de smalle veje.

Ærøskøbing er på alle måder en dejlig by at være ferie gæst i !!!

Ærøskøbing er en fantastisk by at holde ferie i. Det var en god oplevelse at være med "vægtermadammen" rundt i byen.

Ærø er fantastisk. Skøn natur, mange smukke ture. God ro.

Privat sommerhus til leje i Ærøskøbing med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Ærøskøbing, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Ærøskøbing til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.

Se private sommerhuse i Ærøskøbing her

Privat sommerhus til leje i Ærøskøbing - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Ærøskøbing, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem booking, høflig betjening. Ud fra billeder ser det dejligt ud, vi glæder os til at se det i vores sommerferie. Prisen er god.

Helt super!

Vælg mellem 31 sommerhuse

Andre artikler om Ærøskøbing

 • Sommerhus Ærøskøbing

  Ærøskøbing ligger midt på Ærø, og er det største af de tre sommerhusområder på øen. Vælg mellem skønt beliggende sommerhuse i den stemningsfulde by og i de naturskønne omgivelser omkring den. Glæd jer til en børnevenlig strand, til at indsnuse atmosfæren og stemningen fra svundne tider og til at cykle og vandre i de naturskønne omgivelser omkring byen.
  Ærøskøbings tidligere fattiggård, som huser Flaske-Peters samling af flaskeskibe

Andre artikler

 1. Sommerhus Ærø

  Ærø er en af de smukke øer, der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor I finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
  Farverige huse i Ærøskøbing på Ærø