Oplev Kommandocentral Odense

Den 450 m2 store atomsikrede bunker er nu åben for offentligheden og indrettet som museum. 

Bunkerens formål var tidligere at fungere som kommandocentral, hvorfra topembedsmænd skulle styre Odenses infrastruktur i tilfælde af krig.

Bunkeranlæggets museum indeholder de oprindelige installationer fra den kolde krig, som stadig er funktionelle. Desuden findes forskelligt udstyr fra tiden som kommandocentral.

Bunkeren består bl.a. af flere kommandorum, et spisekøkken og et intakt maskinrum med køreklar nødstrømsgenerator.

Odense Bunkermuseum
Vælg mellem 1.005 sommerhuse Vælg mellem 10 tilbud

Andre artikler om Nordfyn

 • Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
 • Sommerhus Nordfyn miniferie

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordfyn miniferie. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhusudlejning Nordfyn

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Nordfyn. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Nordfyn