Ro og afslapning i den skønne natur er kodeordene på Hotel Dieksee i kurbyen Bad Malente i hjertet af Holstensk Schweiz. Området er kendt for de flere end 200 søer, kun en times kørsel fra grænsen.
Vælg mellem 2 tilbud
Wyndham Garden Bad Malente Dieksee
Glæd jer til et skønt ophold på Wyndham Garden Bad Malente Dieksee.

Nyd roen ved søen og den smukke natur i Bad Malente

Hotellet ligger ud til Dieksee, én af de mange søer i området. Landskabet er præget af kuperet terræn, hyggelige småbyer og smukke skove. Holstensk Schweiz er en kæmpe naturpark mellem Kiel og Lübeck i Tysklands nordligste delstat Schleswig-Holstein.

Her er stille og fredeligt, og området er en nydelse at udforske året rundt. Tidligere var flertallet af gæster i Bad Malente og omegn folk over 60 år, men i dag kommer der flere og flere familier med børn.

Der er masser af muligheder for cykel- eller vandreture ved søerne og i de grønne skove. Man kan også tage på en sejltur på de fem søer i området omkring Bad Malente.

Kun et par kilometer væk finder man den smukke gamle by Eutin med sit firfløjede slot fra 1100-tallet, gamle små gyder og skæve bindingsværkshuse. Også her snor flotte stier sig langs søbredden.

De 70 værelser i Hotel Dieksee i Bad Malente er flot indrettet med moderne design og de fleste med udsigt over søen. To medarbejdere i hotellet taler dansk, og der ligger også brochurer på dansk med tips til udflugter og meget mere.

Hotel Dieksee i Bad Malente er det eneste hotel i området med 4 stjerner. Og det forpligter. I 2013 vil man udvide wellness-programmet, som er kinesisk inspireret og har kinesiske behandlere ved massagebænkene. Det er bedst at booke behandlingerne forud.

Med de mange tilbud, indendørs som udendørs, er Holstensk Schweiz og Bad Malente-området attraktivt for besøgende i alle aldersgrupper.

Vælg mellem 2 tilbud