Nordsøen Oceanarium_simonogchristian
Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
98 94 44 44
Vælg mellem 5.607 sommerhuse

Nordsøen Oceanarium – Nordeuropas største akvarium!

Tag familien med på et fantastisk eventyr, som udspiller sig få meter under havets overflade. Udforsk 7 forskellige destinationer, hvor alle dine sanser kommer på arbejde.

Dyk helt ned på havets bund, kravl rundt om skibsvraget, fang krabber med de bare hænder og mærk naturens kræfter. Klap en søstjerne på ryggen, stå ansigt til ansigt med en sæl og søg efter Nordsøens guld.

Nordsøen Oceanarium_det-aabne-hav wreck

Der venter store oplevelser i og omkring det 4,5 millioner liter store akvarium.

Nyt oceanarium

En omfattende renovering af Oceanariet har gjort oplevelsen endnu større! I maj 2015 åbnes der op for et unikt kig ind til livet under havets overflade. Europas største skibsvrag i naturlig størrelse med et væld af dyreliv og overraskelser, danner rammen om de nye oplevelser.

Der er lagt vægt på at der venter en ny oplevelse i hvert en af de mange akvarieruder man kigger ind af. Tusindvis af stimefisk, flere end 50 hajer fordelt på 6 arter, og et væld af bundlevende dyr helt tæt på fuldender billedet af en naturtro bid af Nordsøen.

Gå ikke glip af den specielle oplevelse når dykkeren håndfodrer fiskene, og laver særlig fodring af hajerne.

Nordsøen Oceanarium_IMG_4172
Vælg mellem 5.607 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

  • Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.
  • Poolhus Nordjylland billige

    Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Nordjylland billige. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Nordjylland