Mariager-Handest Veteranjernbane
Ny Havnevej 3
9550 Mariager
98541864
Vælg mellem 1.790 sommerhuse

Rejs med veterantoget – 60 år tilbage i tiden

Når du stiger ind i veterantoget i Mariager, føles det som om, uret stilles
60 – 70 år tilbage. Den lokale privatbanes damptog eller motortog med både person- og pakvogne holder klar ved perronen. – Rejsen kan begynde.
Så går turen på 17 km hver vej gennem et af de smukkeste stykker Danmark. Fra købstadsidyl, langs fjord, gennem bøgeskov og langt ud på landet. Nyd vinden i ansigtet fra en åben endeperron, eller hyg jer på turen i de historiske vogne.
I er meget velkommen til at tage madkurven med og nyde frokosten enten undervejs eller ved vore borde/bænke på Handest station.
Veteranbanens lokomotiver og vogne, spor, stationer, uniformer m.v. er fra perioden 1900 til 1950, og selv billetterne er af den gode gamle
brune ”pap-type”.

Får I lyst til at leje jeres helt private tog, eller blot jeres helt private personvogn, så er det naturligvis også muligt. Kontakt veteranbanen for nærmere info.

Se info og veteranbanens køreplan på www.mhvj.dk eller kontakt os via mhvj@jernbaneklub.dk eller tlf. 98 54 18 64

På gensyn til en hyggelig dag med veteranbanen.

Vælg mellem 1.790 sommerhuse

Andre artikler om Mariager Fjord

  • Sommerhus Mariager Fjord

    I Mariager kan I smage på noget, som er 250 millioner år gammelt. I kan også se stort set alt i miniaturer, lige fra dukker og møbler til et helt slot. Eller måske var det noget at bøje glasrør og lave flotte flammefarver? Snup også en sejltur med hjuldamperen "Svanen" - det er en utrolig flot tur.
    Dette ekstremt flotte sommerhus til 6 personer ligger i området "Stinesminde" ved Mariager Fjord, som er det mest idylliske område, man kan finde i Nordjylland.