Mariager-Handest Veteranjernbane
Ny Havnevej 3
9550 Mariager
98541864
Vælg mellem 15 sommerhuse

Rejs med veterantoget – 75 år tilbage i tiden

Når du stiger ind i det næste 100 år gamle veterantog i Mariager, føles det som om, uret stilles tilbage til bedstemors eller sågar oldefars tid.

Lokaltoget holder klar til afgang ved perronen, lokomotivet har dampen oppe, og togføreren fløjter afgang. Rejsen tilbage i tiden kan begynde. Turen går gennem et af de smukkeste landskaber i Danmark, syd for Mariager Fjord. Fra købstadsidyl, langs fjorden, gennem bøgeskov og langt ud på landet. Nyd vinden i ansigtet fra en åben endeperron, eller hyg jer på turen i de historiske vogne. I er meget velkommen til at tage madkurven med og nyde frokosten enten undervejs eller ved vore borde/bænke på Handest station. Turen tager ca. 45 min. hver vej, og der er masser at se på undervejs. Veteranbanens lokomotiver og vogne, spor, stationer, uniformer m.v. er fra perioden 1900 til 1950, og selv billetterne er af den gode gamle brune ”pap-type”.

Hen over sommeren og efteråret 2020 afholdes hyggelige temadage. F.eks. Motordag alle søndage i september, Lysregatta lørdag 12. september, Bamsedag søndag 27. september og Kastanjetog i efterårsferien. 15. oktober bliver det rigtig uhyggeligt, når vi kører Halloween-tog.

Får I lyst til at leje jeres helt private tog, eller blot jeres helt private personvogn, så er det naturligvis også muligt. Kontakt veteranbanen på trafik@mhvj.eu for nærmere info.

Se info og veteranbanens køreplan på www.mhvj.eu eller kontakt os på Driftsbestyrer@mhvj.eu eller tlf. 98 54 18 64

På gensyn til en hyggelig dag med veteranbanen.

Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om Mariager Fjord

  • Sommerhus Mariager Fjord

    I Mariager kan I smage på noget, som er 250 millioner år gammelt. I kan også se stort set alt i miniaturer, lige fra dukker og møbler til et helt slot. Eller måske var det noget at bøje glasrør og lave flotte flammefarver? Snup også en sejltur med hjuldamperen "Svanen" - det er en utrolig flot tur.
    Dette ekstremt flotte sommerhus til 6 personer ligger i området "Stinesminde" ved Mariager Fjord, som er det mest idylliske område, man kan finde i Nordjylland.