1. En overset ferieperle i Østjylland

  Alle kender de populære sommerhusområder ved den danske vestkyst – men her kommer et tip til et skønt, overset sted i Østjylland. Find ud af hvor der er en super dejlig børnestrand, flot natur med et rigt dyreliv og nem adgang til ”Rosernes By”, hvor du kan glæde dig til at velgørende, varmt saltbad.
  lille pige på eng
 2. Sommerhus St. Sjørup

  På nordsiden af Djursland ligger børnevenlige badestrande med skøn sandbund og lavt vand på rad og række, så I kan roligt planlægge en ferie med leg og afslapning ved havet. Området byder også på masser af oplevelser for lystfiskere, cyklister og glade vandrere, og kan I lide at besøge museer, forlystelser og dyreparker, bliver I begejstrede, for her er noget for enhver smag, alder og interesse.
  Sommerhus til 8 personer beliggende i første række ved St. Sjørup strand med udsigt til Kattegat fra alle rum og kun ca. 100 m til vandkanten og badestrand.
 3. Sommerhus Mariager Fjord

  I Mariager kan I smage på noget, som er 250 millioner år gammelt. I kan også se stort set alt i miniaturer, lige fra dukker og møbler til et helt slot. Eller måske var det noget at bøje glasrør og lave flotte flammefarver? Snup også en sejltur med hjuldamperen "Svanen" - det er en utrolig flot tur.
  Dette ekstremt flotte sommerhus til 6 personer ligger i området "Stinesminde" ved Mariager Fjord, som er det mest idylliske område, man kan finde i Nordjylland.
Artikeltyper
 • Alle
Geografier