Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Kegnæs. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 21 sommerhuse
luksus sommerhus på kegnæs til udlejning_160-D1054
Emne nr. 160-D1054.

Luksus sommerhus udlejning på Kegnæs – Book her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Kegnæs. Derfor kan du på i løbet af kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det perfekte luksus sommerhus på Kegnæs. Enkelt og sikkert.

De forskellige luksus sommerhuse på Kegnæs er beliggende i Sønderby på den vestlige del af halvøen. De ligger alle sammen tæt ved eller ved siden af hinanden, på to veje i sommerhusområdet. Der flest på Havblik, og knap så mange på Vestertoften.

Find dit luksus sommerhus på Kegnæs (Havblik) her

Se alle luksus sommerhuse på Als her

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Der findes i omegnen af 100 sommerhuse på Kegnæs, og heraf er ca. 20 luksus sommerhuse med pool. Halvøen er et af de mest populære ferieområder på Als. Der er især rift om luksus sommerhusene fra uge 28 til uge 32, og også i efterårsferien i uge 42.

Når det er et luksus sommerhus på Kegnæs i en af disse uger der står på familiens ønskeseddel, handler det derfor om at forberede sig i god tid. Kort sagt drejer det sig om at gå i gang med at søge efter det rette sommerhus så længe som muligt før ferien begynder.

Jo tidligere du er ude, jo flere luksus sommerhuse kan du vælge mellem. Lige så vigtigt er det, at der på den måde er større chance for at dit foretrukne luksus sommerhus på Kegnæs endnu er ledigt i den periode, hvor du gerne vil leje det.

Når du er faldet for et bestemt luksus sommerhus på Kegnæs, så skynd dig at booke det. Der er ingen grund til at vente. Få rammerne om familiens ferie på plads, så kan du med ro i sindet læne dig tilbage, og begynde at glæde dig til I skal af sted.

Find et luksus sommerhus på Kegnæs i 1 uge her

Find et luksus sommerhus på Kegnæs i 2 uger her

luksus pool sommerhus på kegnæs_160-D1054
Emne nr. 160-D1054.

Se alle luksus pool sommerhuse på Kegnæs her

Weekendophold og miniferie

Du kan nemt arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus på Kegnæs. Her findes luksus sommerhuse i alle størrelser, så uanset hvor mange I er som skal af sted, vil det ikke være noget problem at finde et passende sted.

TIP: Man kan ganske vist leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger, men det koster i langt de fleste tilfælde ikke ret mange kroner ekstra at tage en tredje overnatning med. Hvis du vælger 3 overnatninger vil du også få flere luksus sommerhuse at vælge mellem. Det skyldes at der flere huse som tilbyder 3 overnatninger end der er huse, som tilbyder 2.

Find et luksus sommerhus på Kegnæs (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus på Kegnæs (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus på Kegnæs (4 overnatninger) her

luksus sommerhus på kegnæs med aktivitetsrum_160-D1054
Der er ofte aktivitetsrum med forskellige spil i de største luksus sommerhuse på Kegnæs. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du ønsker et hus med aktivitetsrum, så hjælper vi dig med at få overblik over mulighederne. Emne nr. 160-D1054.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus på Kegnæs du beslutter dig for at leje, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Vi lover dig simpelthen at der ikke ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus på Kegnæs til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes priser, udbetaler vi hele prisforskellen til dig. Beløbet overføres til din konto.

Såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus på Kegnæs, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.de eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 21 sommerhuse

Andre artikler om Kegnæs

 • Sommerhus Kegnæs 22 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kegnæs 22 personer. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Kegnæs 22 personer Emne nr. 090-37611
 • Stort sommerhus Kegnæs

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et stort sommerhus Kegnæs. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Stort sommerhus kegnæs Emne nr. 160-D1230
Vis alle artikler om Kegnæs

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen