Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Købingsmark. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 21 sommerhuse
Købingsmark Emne nr. 160-D1011
Emne nr. 160-D1011

Lej dit luksus sommerhus Købingsmark her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt luksus sommerhus Købingsmark her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus Købingsmark.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Købingsmark hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Dejlig fredelig område ikke langt fra indkøb, skov og strand.

Lækker beliggenhed - tæt på strand, og i dejlig natur.

Lokaliteten var også skøn. Med gåafstand til vandet og smuk natur omkringliggende.   

Det var skønt med havudsigt.

God plads til børn.  Dejlig natur.  Dejlig strand.  Hyggeligt bymiljø.  Korte afstande til seværdigheder

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det luksus sommerhus Købingsmark, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Købingsmark til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Købingsmark, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fik rigtig god vejledning og hjælp, da vi ringede til dem. De var venlige og hjælpsomme.

Intet at sige hertil - super!!!

Servicemindede og professionelle.

Vi har netop booket 1 uges sommerhus ophold via Felines online bookingsystem. Det fungerede ganske fint, ingen udfordringer. Let læselig/forståelig tekster, hurtig opdateringstid og intuitiv fremfærd.

Vælg mellem 21 sommerhuse

Andre artikler om Købingsmark

 • Sommerhus Købingsmark

  Købingsmark er et fredeligt og roligt ferieområde, som ligger på den nordligste del af Als. Her venter en børnevenlig strand og suveræne muligheder for lystfiskere i et naturskønt landskab. Når trangen til shopping kommer over jer, venter masse af tilbud i Sønderborg og Flensburg - og så kan I også forsøge at løfte en bil i Universe.
  Rummeligt sommerhus til 12 personer beliggende på naturgrund i Købingsmark med en stor indendørs swimmingpool.

Andre artikler

 1. Sommerhus på Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen