Tag badetøj med på en ferie til Lissabon. Strand, klart, rent og børnevenligt badevand er du altid nær under et ophold i den portugisiske hovedstad.
Se ferieboliger i Lissabon
Depositphotos_32274675_m-2015
Carcavelos strand ved Lissabon - glæd jer til at kombinere storbyferie med en tur til vandet.

Lissabon: Strand finder du sådan her

Pak badetøjet, når du og familien skal på ferie i Lissabon. Strand og sol er der nemlig aldrig langt til i den portugisiske hovedstad. Og selv om vandtemperaturen er lidt lavere i Lissabon ved en strand end mod syd i Portugal, kan man (sol-)bade fra det tidlige forår til ind i november i Lissabon på en strand.

Vejen til en strand nær Lissabon går via en kort tur med lokaltoget fra banegården Cais de Sodré mod feriebyen Cascais. Her venter en perlerække af strande nær Lissabon.

Den første strand ved Lissabon når man i Caxias efter et kvarters kørsel med toget. Få minutter fra stationen ligger Caxias, en strand nær Lissabon, som ud over at ligge i læ for vinden fra Atlanterhavet har blåt flag, lavt og børnevenligt vand samt barer og restauranter.

Tilsvarende gode forhold finder du på Carcavelos, en kilometerlang og bred strand ved Lissabon, som er meget populær.

Fortsætter du med toget, når du snart Estoril og byens strand. Fra Lissabon er afstanden 16 kilometer. Kort efter Estoril når du Cascais, hvor du også kan bade og nyde livet på en strand nær Lissabon.

15 kilometer længere mod nord venter Praia da Adraga, en strand ved Lissabon og Sintra. Stranden anses som en af Europas bedste på grund af sit krystalklare badevand og klipperne, som omkranser den lækre og isolerede strand ved Lissabon.

Praia Grande, der er velegnet til windsurfing, og Praia de Maças er andre gode bud på strande nær Lissabon og Sintra.

Mod syd finder man en god strand nær Lissabon i form af stranden Costa da Caparica. Den 30 kilometer lange strand nås fra Lissabon med bus fra stationen på Praça de Espanha. Bedst på Costa da Caparica er strandene Morena og Sereia, der er omgivet af klitter.

Har du egen eller lejet bil, er Portinho da Arrábida et oplagt mål for en tur til en strand ved Lissabon. Sammen med Praia de Coelhos er den med sit gyldne sand og klare vand oplagt til solbad, svømning og dykning.

Se ferieboliger i Lissabon

Andre artikler om Lissabon

 • Storbyferie i Lissabon

  Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
 • Ferielejlighed i Lissabon

  En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
  Emne nr.: 316-PT4850.70.1
 • Feriebolig i Lissabon

  Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
  Emne nr.: 364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.