Lille Vildmosecentret_Toget
Lille Vildmosecentret
Birkesøvej 16
9280 Storvorde
99 31 75 50
Vælg mellem 173 sommerhuse Vælg mellem 2 tilbud

Danmarks rekreative vildmark

Lille Vildmose i Østhimmerland er et eldorado for naturelskere og historisk interesserede. Området er Danmarks største fredede landområde på godt 76 kvadratkilometer. Her findes blandt andet Nordvesteuropas største højmose samt unikke natur- og græsningsskove.

I Lille Vildmose kan du opleve kongeørne, havørne, traner, vildsvin, kronhjorte og andre store dyr i vild natur. Nyd stilheden, duftene, årstidernes skiften, de åbne vidder, fuglelivet og mylderet af mindre dyr og planter.

Lille Vildmosecentret

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret – et naturligt udgangspunkt for besøg i mosen. Lille Vildmosecentret er et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens natur- og kulturværdier.

Centret tilbyder en vifte af familievenlige oplevelser. Du kan se naturfilm i biografen, flyve i ørne-simulatoren, kigge på planter og dyr i naturværkstedet og opleve de spændende interaktive udstillinger.

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret er startstedet for aktiviteter og guidede ture i mosen. I centrets reception kan du få informationer og kort, så du på egen hånd kan udforske Lille Vildmose.

Besøg også centrets lille butik med souvenirs eller drik en kop kaffe i den hyggelige Café Soldug. Mød centrets vildsvin, som bliver fodret automatisk hver dag kl. 11.15 og 14.15.

Tørvetoget

Kør en tur på smalsporsbanen med mosens gamle tørvetog. Oplev stemningen fra tidligere tiders tørvegravning, og hør om de igangværende naturprojekter.

Vælg mellem 173 sommerhuse Vælg mellem 2 tilbud

Andre artikler om Hals

  • Sommerhus Hals

    Hals er et meget populært ferieområde på den jyske østkyst, hvor du finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en super børnevenlig strand, et badeland og masser af oplevelser. Kør i tog gennem en mose, se hvordan man lavede salt i middelalderen og se mange af verdens vilde dyr på tæt hold i Aalborg Zoo.
    Skønt feriehus til 8 personer beliggende i Hals ca. 600 m fra den skønne og børnevenlige sandbadestrand.
  • Luksus sommerhus Hals

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Hals. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
    luksus sommerhus i hals til udlejning_053-HA129