Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et leje sommerhus Væggerløse. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 798 sommerhuse
Leje sommerhus væggerløse Emne nr. 121-82-0553
Emne nr. 121-82-0553

Lej dit leje sommerhus Væggerløse her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit leje sommerhus Væggerløse her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et leje sommerhus Væggerløse hos Feline.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Det er vældig populært at holde ferie i et leje sommerhus Væggerløse, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo før du går i gang med at lede efter et leje sommerhus Væggerløse til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Brugervurderinger

Larsens plads er et super sted hvis man har børn. Rigtig god mad og kæmpe legeplads.

Vi elsker området. Kan lide at spise ude og benytte den lokale slagter. Stranden er rengjort og vandet er rent.

Beliggenheden er god, tæt på strand og torvet. En af danmarks bedste badestrande.

Skønt område, som jeg klart vil anbefale andre at besøge.  Vi vil måske komme tilbage en sommer.

lækkert sted og nem adgang til strand og by.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne leje sommerhus Væggerløse til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et leje sommerhus Væggerløse, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Hjemmesiden nem og lige til at gå til,- Fandt det jeg søgte og bookede uden problemer. Nu glæder vi os til ferien i Skagen.

Ingen problemer med online booking

Bestilte i første omgang forkert, men det blev hurtigt ændret efter en samtale med de flinke og dygtige medarbejdere der stå for bookingen. Flot.

Vælg mellem 798 sommerhuse

Andre artikler om Væggerløse

  • Sommerhus Væggerløse

    Væggerløse ligger på den sydøstlige del af Falster og er det næststørste sommerhusområde på øen. Her finder I mere end 700 skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til en super børnevenlig sandstrand og masser af andre skønne ferieoplevelser: golf på mange måder, kørsel med Segways og gokarts, et besøg i Middelalderen, skønne gå- og cykelture og en førsteklasses hundeskov.
    Skønt sommerhus til 8 personer beliggende på en god naturgrund i Væggerløse.

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster