Et sommerhus til privat udlejning på Costa del Sol er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.677 sommerhuse
Lej privat sommerhus på Costa del Sol Emne nr.: 356-ES-29051-01
Emne nr. 356-ES-29051-01

Lej privat sommerhus på Costa del Sol - du får det største udvalg hos Feline!

Hos os finder du altid det største udvalg af private sommerhuse til leje på Costa del Sol. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Lej privat sommerhus på Costa del Sol - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Spanien er i privat eje. Derfor er det reelt kun muligt at leje et sommerhus til privat udlejning på Costa del Sol.

Når du vælger at leje et sommerhus til privat udlejning på Costa del Sol hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje på Costa del Sol der har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset hos os
 • Der er fuld prisgaranti på samtlige sommerhuse, som bookes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilvælge en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje på Costa del Sol her

Lej privat sommerhus på Costa del Sol - gratis fordele for dig

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus til privat udlejning på Costa del Sol hos os.

Lej privat sommerhus på Costa del Sol - På denne måde får du flest mulige private sommerhuse til leje på Costa del Sol at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter private sommerhuse til leje på Costa del Sol, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Lej privat sommerhus på Costa del Sol med prisgaranti

Når du har fundet det sommerhus til privat udlejning på Costa del Sol, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til privat udlejning på Costa del Sol til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje på Costa del Sol her

Lej privat sommerhus på Costa del Sol - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til privat udlejning på Costa del Sol, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer ved booking af huset. Booket via nettet.

Ferie med Feline kan få os til at grine over hvor let det er at finde huset. Jeg har været i ferie junglen for at finde stort hus, enten er de optaget eller det koster en spids af en jetjager. Men jeg gik ind på Feline og valgte huse i størrelsen 20 pers. straks fik jeg 18 muligheder og fandt et. Prøv selv.

Vælg mellem 1.677 sommerhuse

Andre artikler om Costa del Sol

 • Feriebolig Costa del Sol

  På Costa del sol skinner solen hele sommeren, og med de kilometervis lange hvide sandstrande, er det det helt rigtige valg til en familieferie med skønt badevand, solbad og leg med børnene på stranden. Snyd ikke jer selv for også at opleve det skønne bagland og attraktionerne lidt væk fra stranden.
  Eksklusivt feriehus til 10 personer med skøn pool og jacuzzi beliggende i et af de mest eftertragtede områder El Rosario på Costa del Sol.

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.