Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Jørgensø.
Vælg mellem 33 sommerhuse
langtidsleje sommerhus jørgensø
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Jørgensø.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Jørgensø - vi har løsningen!

Feline Holidays har når som helst den største mængde af sommerhuse i og omkring Jørgensø. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse gennem længere tid. Vi løser alle opgaver med fuldtfokus på de individuelle ønsker der altid vil være, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har årelang erfaring med denne type opgaver, og har tidligere hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt der betyder, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Det er muligt at booke op til 5 uger på nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Jørgensø, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så kontakt os. Det gælder naturligvis også hvis du har specifikke ønsker. Vi har lavet mange individuelle løsninger, og vi kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 33 sommerhuse

Andre artikler om Jørgensø

 • Sommerhus Jørgensø

  Jørgensø byder på et skønt og uforstyrret sommerhusområde med store træer, masser af udenomsplads til leg og boldspil og havudsigt fra mange af husene. Her er vandsjov både ved strand og i badeland, naturen bugner af frugt og grønt, som sælges ved vejkanten, og de mange slotte og herregårde vidner om en forslået fortid. Nordfyn er familieferie med kvalitet.
  Jørgensø_160-E2212

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Nordfyn_121-72-4141
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S