”Mit ophold i Ho Feriecenter var den første gang, jeg var i et feriecenter. Jeg havde forventet lidt a la en campingplads, men jeg blev positivt overrasket,” siger Marianne Nielsen om Ho Feriecenter.
Vælg mellem 0 tilbud
ho feriecenter_dl2038-008
Glæd jer til et skønt ophold på Ho Feriecenter.

Ho Feriecenter hitter i første forsøg

Om Ho Feriecenter uddyber hun:

”Vi boede i nogle dejlige huse med masser af plads. Med os havde vi fire voksne, min mand, søn, svigerdatter og jeg, en lille styrvolt på to år, som var glad for badelandet i Ho Feriecenter. Det var ikke kæmpestort, men der var rigeligt i form af vandrutsjebaner, en grotte med vandfald, sauna og den slags.”

Mini-Zoo og fåremarked

På ferien i Ho Feriecenter var Marianne Nielsen og familien på en række udflugter.

”Vi gik en tur til Vesterhavet – i regnvejr, men det var flot alligevel – i Blåvand Mini-Zoo, feriebyen Blåvandshuk og Varde. Og så var vi så heldige, at der var kræmmer- og fåremarked i Ho i den weekend, hvor vi var i Ho Feriecenter,” fortæller Marianne Nielsen.

Tilbage i Ho Feriecenter slog hendes toårige barnebarn sig løs i boldlandet i Ho Feriecenter, hvor han ud over at kaste med bolde trænede balanceevnen på boldlandets hængebroer..

”Der er også bowling og billard i Ho Feriecenter, men det brugte vi ikke, for vi hyggede os fint i vores hus. Ho Feriecenter kan anbefales til en fredelig ferie,” fortæller Marianne Nielsen.

Nem booking

Hun bookede sit ophold i Ho Feriecenter hos Feline Holidays.

”Det var nemt. Jeg er ingen nørd på en computer, men når jeg kunne finde ud af at booke ferieboligen i Ho Feriecenter, kan det ikke være svært,” konstaterer Marianne Nielsen.

Vælg mellem 0 tilbud