Betragt de mange antikke bygningsværker i Rom og lad jer inspirerer af den smukke detaljerede arkitektur. Besøg grønne oaser, væk fra byens larm og brug tid i de naturskønne parker. Besøg Villa Burghese museet i Burghese parken og se meget forskellig kunst. Læg også vejen en tur forbi byen Ostia Antica uden for Barcelona og besøg ruinerne af den gamle havneby.
Vælg mellem 55 sommerhuse
Emne nr.: 507-9276
Emne nr.: 507-9276

Parker, museer og antikke bygningsværker

Med en ferielejlighed i Italien i Rom, kan I slappe af i lejligheden før og efter dagens mange oplevelser i den skønne hovedstad. Den gamle by byder på masser af seværdigheder, der kan få jer til at spærre øjnene op.

I Rom finder I adskillige grønne områder i form af byens smukke rolige parker. Byens tredje største park Villa Borghese indeholder grønne områder, søer, skulpturer, bygninger og museer. Parken findes i det nordøstlige Rom og det er her, I finder kunstmuseet Galleria Borghese opkaldt efter kunstneren Borghese og dennes familie, der havde hjemme i netop Villa Borghese. Museet indeholder en stor del af Borghese samlingen bestående af malerier, skulpturer og antikviteter, i sin tid samlet af Borghese familien. Parken er derfor et oplagt udflugtsmål, hvis I ønsker at besøge både parker og museer.

Omkring 25 km. sydvest for Rom finder I den antikke havneby Ostia Antica. I dag ligger byen ca. 3 km fra kysten, men i byens storhedstids var kysten tættere på. 2/3 af byen er gennem de seneste 150 år blevet udgravet og er åben for besøgende. Byen giver et indtryk af det liv det blev levet i byen indtil den blev lagt øde og i ruiner efter et angreb i det 9. århundrede. Den sidste 1/3 af byen er stadig under udgravning og de interessante fund publiceres internationalt, for de som ønsker at følge udgravningen.

Tilbage i Rom kan I lægge vejen forbi Pantheon, også kaldet det runde tempel. Templet i dets nuværende form blev opført i 120’erne, men er dog gennem tiden blevet udvandet for detaljer og kostbare materialer. Når I kommer til det tidligere tempel, mødes I fra pladsen foran af bygningens imponerende 14 meter høje korintiske søjler, som holder forhallen oppe. Vil I besøge det tidligere tempel, som i dag bruges som kirke, indvendigt ledes I igennem stedets oprindelige døre. Som andre kostbare materialer er dørene ikke længere betrukket af guld, men er i stedet dækket af bronze.

En ferielejlighed i Italien Rom er det oplagte afsæt for jeres ferie og oplevelser i Rom. Se mulighederne og book ved Feline Holidays.

Vælg mellem 55 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S