Hold ferie I de naturskønne områder syd for Rom. Nyd roen og pladsen omkring jer, men glem ikke at I kun er en spytklat fra Roms stemning og mange seværdigheder. Slap af i jeres ferielejlighed, besøg en lokal strand og brug et par dage i det antikke Roms smalle gader. Besøg seværdigheder som Vatikanet, Trevifontænen og Roms mange pladser, inden I vender tilbage til feriens ro og afslapning.
Vælg mellem 35 sommerhuse
Emne nr.: 140-IRU353
Emne nr.: 140-IRU353

Ferie syd for Rom

Syd for Rom finder I flere mindre byer og dejlige naturområder. Vil I holde ferie i en ferielejlighed syd for Rom, findes der mange muligheder for en dejlig ferie.

Syd for Rom kan I nyde en afslappet ferie væk fra byens larm og hast. Med kort afstand til Rom er det dog oplagt at lægge vejen en tur forbi den Italienske hovedstad. Her er masser af muligheder for en dag fyldt med oplevelser.

Find en ferielejlighed syd for Rom i nærheden af det skønne Genzano di Roma ca. 30 km syd for Rom. Her finder I dejlige ferielejligheder og naturskønne områder med søer og bakkede landskaber.

Ferieboliger nær Genzano

I kan også finde en ferielejlighed syd for Rom i omegnen af den lille by Torvaianica. Byen ligger ud til havet og giver jer mulighed for også at benytte områdets dejlige sandstrande. I byen finder I også gode Italienske restauranter, som byder jer på lokale retter. Grundet byens placering ud til havet, kan I også nyde alskens retter med frisk fisk og skaldyr.

Ferieboliger nær Torvaianica

Hvis I holder ferie så tæt på Rom, må I hive en dag eller to ud til at besøge den inspirerende Italienske hovedstad. Byen byder på masser af attraktioner og oplevelser. I kan bl.a. opleve det kendte Colosseum som i Romerrigets storhedstid husede et utal af gladiatorkampe, besøge Peterskirken og Vatikanet hvor Paven holder til.

Hold pause på en af byens mange pladser, som er fuld af liv og herlig stemning. Sæt jer på en af pladsernes restauranter eller cafeer og nyd en kop god kaffe eller spis et typisk Italiensk måltid.

Læg vejen forbi den kendte Trevifontæne og sikre jeres tilbagevenden til Rom ved at kaste en mønt i fontænen.

Besøg også Pantheon, det runde tempel, der blev bygget som tempel, men i dag fungerer som kirke. Bygningen er en af de bedst bevarede bygninger fra det antikke Rom og er bestemt et besøg værd.

Find en ferielejlighed syd for Rom i nærheden af Genzano di Roma eller Torvaianica og hold en rolig ferie med udflugter til det oplevelsesrige Rom.

Vælg mellem 35 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S